• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel saha çalışmalarında

17.04.2023 17:55:31 0
CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel saha çalışmalarında

CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel

CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, AKP adaylarının saha çalışmasında İzmirlilere yalan siyaseti üzerinden propaganda yaptıklarını söyledi. Yücel, “Genel seçim değil yerel seçimmiş gibi belediyelere yüklenmeye, devletin okul, hastane gibi rutin işlerini sahiplenerek ‘büyükşehir yapmadı, biz yaptık’ diyecek kadar küçülmeye gittiklerini vurgulayarak, “Söyleyecek sözleri yok, kopya çektikleri için vaatlerini de hatırlamıyorlar” dedi.

  Seçim çalışmalarını Bornova’da sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve partililerle birlikte esnaf ziyaretleri yaptı; Bornova pazarında vatandaşlarla ve pazarcı esnafla bir araya geldi. Pazarda ürettiğini satamayan pazarcıyı, dükkanını siftah yapmadan kapatan esnafı, çocuğunun istediklerini tam olarak alamayan vatandaşı dinledi. AKP’nin 21 yılda derin yaralar açtığı tüm kesimin artık nefes alacağını, projelerinin hazır olduğunu anlattı. İzmir’de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinin iktidarın desteklerden yoksun bırakmasına, pandemi, deprem gibi doğal afetlere rağmen üretimden ve halkı desteklemekten hiç ödün vermediklerine değinen CHP İzmir Adayı Yücel, AKP’li aday ve mevcut vekillerin saha çalışmalarında halka proje yerine yalan üretmeye devam ettiklerini vurguladı.  

KOPYA ÇEKTİKLERİ İÇİN VAAT SIRALAYAMIYORLAR!

  Yücel, şunları dile getirdi: “AKP’li adaylar saha çalışmalarında halkı kandırmaya, kurumsal hale getirdikleri yalan siyasetine devam ediyor! Çünkü vaat veremiyorlar! Söyleyeceklerini ‘bu bizim vaadimiz miydi’ diyerek düşünüyorlar çünkü kopya çektiler! Söyleyecek sözleri bitti. Tam 21 yıldır iktidarda olan sizsiniz bozuk gördüğünüz uygulamaları düzeltin, ne de olsa tek adam rejiminin iki dudağından çıkacak cümlelere bakıyor sizde bu işler. Erdoğan sanki 21 yıldır iktidarda kendisi değilmiş gibi beyanname açıkladı. Gençlere sahip çıkmak 21 yılda anca aklına geldi. Kamuya işe alımlarda mülakat olmayacak, torpil dönemi bitti, gençler liyakata göre işe alınacak dedik, Erdoğan arkamızdan aynı şeyi açıkladı. Erdoğan’ın yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanması, ücretsiz internet hizmeti, aile destek sistemi uygulamalarına ilişkin vaatlerinin hepsi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır dile getirdiği ve beyannamemizde ‘sosyal devlet’ anlayışının temeli olarak yer alıyor.”  

BETONU 2 KATINA ÇIKARDINIZ, HALA YALAN SÖYLÜYORSUNUZ!

  AKP’nin İzmir milletvekili adaylarının saha çalışmasında ne ekonomiyi, ne insanların mutsuzluğunu önemsemediğine vurgu yapan CHP Adayı Deniz Yücel, “Genel seçim değil sanki yerel seçim çalışması yapar gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tunç Soyer üzerinden sokakta çatışma yaratmaya çalışıyorlar. Buca cezaevi hassas noktamız dedik; amasız, fakatsız, AVM’siz, rantsız orası yeşil alan olacak dedik! AKP’nin geçirmeye çalıştığı imar planındaki değişiklikle beton alanını tam 2 katına çıkarttığını belgelerle, rakamlarla kanıtladık hala ‘AVM yapacaklar’ yalanıyla dolaşıyorsunuz.   Sosyal devletin görevleri olan okul, yol, hastane gibi hizmetleri parti propagandası olarak kullanmaya üstelik ‘bunları Büyükşehir yapmadı biz yaptık’ demeye utanmıyor musunuz? Tarım alanında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarının binde birini yapmayan iktidar olarak çıkmış tarımı geliştirdik diyebiliyorsunuz. Mazot, ilaç, yem fiyatlarının altında ezilen çiftçimiz iflasta, insanların bırakın cebini hayatını sömürdünüz. Ama artık ‘söz’ veren, çalmadan, çırpmadan ülkenin tüm dinamiklerini hayata geçirerek bir iktidar geliyor. Bu sorunlar da sizin gibi tarihte kalacak!”  

İSRAFI ÖNLEME SARAY’DAN BAŞLAYACAK!

  Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk 100 günde yapacakları arasında ekonomik krize çare olacak adımların, israfa son verilecek uygulamaların varlığını hatırlatan Yücel, “İsrafı önlemeye Saray’dan başlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü’ne taşıyacağız. 16 uçaklı bir Cumhurbaşkanı olmayacak. Yolsuzluktan elde edilen ve yurtdışına kaçırılan gelirleri ülkemize geri getireceğiz. ‘Malvarlıklarının Geri Alınması Ofisi’ kurulacak. 418 milyar dolar bu milletin cebine konulacak. Kamuya eleman alınırken torpil sona erecek, mülakat kalkacak. Eş-dost-akraba atamaları dönemi bitecek. Bunlar için paraya ihtiyaç yok, bunlar için milletini düşünen bir iktidara, onurlu ve vicdanlı bir yapıya ihtiyaç var” dedi.   ÇİFTÇİ KREDİLERİNİN FAİZLERİ SİLİNECEK   Esnaf ve üretici için olan çalışmaları da sıralayan Yücel, şunları açıkladı: “Ekonomik ve Sosyal Konsey aktif hale getirilecek. Esnafın pandemi döneminde ve depremden etkilendiği illerde bankalardan aldığı kredilerin faizleri, Bağ-Kur ve vergi borçlarının faizleri silinecek. Tarım ve Orman Bakanlığı, “Tarım ve Gıda Güvenliği Bakanlığı” adıyla yeniden yapılandırılacak. Yaşanan gıda enflasyonunun, pahalılığın önüne geçmek için acil eylem planı hazırlanacak. Çiftçilerin bankalardan veya tarım kredi kooperatiflerinden aldıkları kredilerin faizleri sıfırlanacak. Tarım Kanunu’nun 21. maddesi tam olarak uygulanacak, çiftçimiz milli gelirden alması gereken en az yüzde 1’lik desteği almaya başlayacak”

İstanbul Gazetem Tuzla Belediyesi haberleri

EMEL BİLENOĞLU HAYAT PAHALILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

İSRAF VE RANTI SONLANDIRACAĞIZ

CHP ŞİŞLİ ADAYI ŞAHAN TİYATRO SANATÇILARIYLA İFTARDA BULUŞTU

MARATON ŞAMPİYONU “İSTANBUL’UN YARISINA” DA TALİP!

Başkan Yazıcı' DAN Şifa Mahallesi ve Mimarsinan Mahallesi için metro istedim

Başkan Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

CHP'DEN MUSTAFA OKTAY AKSU'YA BÜYÜK DESTEK

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ TÜRKAN SAYLAN’IN MİRASINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ GENÇLERİN YANINDA

Başkan Gökhan Yüksel, Yaşlılara Saygı Haftası’nda Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

CHP ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SİNEM DEDETAŞ İLE ÜSKÜDAR

PARKURLAR VE SALONLAR DOWNLULARIN

ŞAHAN’DAN ŞİŞLİ’DE REZERV YAPI ALANINDA İMZASI BULUNAN İBB ADAYI KURUM’A KRİTİK SORU

İSTANBUL’UN EFSANE HATTINA 5 YENİ OTOBÜS DAHA EKLENDİ

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT’TAN AKP’Lİ AHMET METİN GENÇ’E UCUZ SİYASET TEPKİSİ!

Tuzla Bilim ve Sanat Merkezi, Bakan Tekin’in katılımıyla açıldı

Gökhan Yüksel; Mustafa Oktay Aksu başkanımızın, her zaman yanındayım

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN DEV PROJE; DİKİLİTAŞ SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ / İstanbul Gazetem Beşiktaş

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ YILDÖNÜMÜNDE AK PARTİ NİLÜFER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇOLAK’TAN ŞİİRLİ MESAJ

CHP’den İstifa Eden Şükrü Genç’in Basınla Paylaştığı İmzalı Belgenin Sahte Olduğu Ortaya Çıktı

İYİ PARTİ KAĞITHANE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ve ADAYI ERCAN ERDOĞAN

İmamoğlu: Mustafa Oktay Aksu’nun seçileceğine yürekten inanıyorum

İYİ PARTİ KAĞITHANE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ve ADAYI ERCAN ERDOĞAN PAZAR ZİYARETLERİNDE ÇİÇEK DAĞITTI

Başkan Yüksel Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Kartal'ın Gelecek Vizyonu’nu Kartallılara Anlattı - Kartal'ın tek gazetesi / İstanbul Gazetem yerel

Şükrü Genç bunu biliyor mu? Yalanların bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir alışkanlığı var, Sarıyer'in tek gazetesi , İSTANBUL GAZETEM Sarıyer

KAĞITHANE YEREL SEÇİMLERİNDE BAŞKAN ÖZTEKİN İÇİN SIKINTILI SONUÇ ÇIKABİLİR

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT, BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ’NİN MİSAFİRİ OLDU

MUSTAFA OKTAY AKSU: “BENİM ONAYIM OLMADAN BÖYLE BİR EK PROTOKOL İMZALANAMAZ”

Dini temsilciler Şişli’de CHP Adayı Şahan’ın iftarında buluştu

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13