26 Mart 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

a Akşam Vakti 19:27
İstanbul 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Bağcılar’da Huzur Toplantısı yapıldı

ad826x90
ad826x90
Bizi Paylaşır Mısın?

Bağcılar’da Huzur Toplantısı yapıldı

 

Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Huzur Toplantısı’nda güvenlik başta olmak üzere ilçenin sorunlarına yerinde çözüm arandı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün koordinesinde, polis-halk arasındaki ilişkileri geliştirmek, ilçe sakinlerinin sorunlarını çözmek ve güvenlik konusuna dikkat çekmek için “Huzur Toplantısı” düzenlendi. Bağcılar Belediyesi Başkanlık Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Ünlü, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Ailenin korunması için eğitici çalışmalar yapıyoruz

Huzur ortamının oluşması adına gayret gösterdiklerini belirten Özdemir “Belediye olarak öncelikle suçun önlenmesi yani bataklığın kurutulması, emniyete destek olması, aile kurumunun korunması, çocukların olumsuz etkilerden arınması boyutunda ilgili anne ve babalara eğitici çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

ad826x90

Huzur Toplantısı, ilçe genelinde yaşanılan sorunlar hakkında karşılıklı görüş ve önerilerin alınmasıyla son buldu.

 

Bizi Paylaşır Mısın?

ad826x90

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gelecek Partisi Sarıyer’e parti içi ziyaret!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.