Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, İBB Atlı Zabıta Birimi ile denetim yaptı

İstanbul Gazetem Adalar

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat,  İBB Atlı Zabıta Birimi ile denetim yaptı

Ercan Başkan At Üzerinde Denetimde

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Ay. Yorgi Kilisesi’ne yapılan geleneksel ziyaretlerinin de aynı güne tesadüf etmesi nedeniyle Büyükada yılın en kalabalık gününü yaşıyor. Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Adalar için önemli bu günde sahaya indi. İBB Atlı Zabıta Birimi’ne ait bir atın üzerinde, Adalar’ın sokaklarını, orman yollarını ve meydanlarını adım adım denetleyen Akpolat; vatandaşlarla birebir temas kurdu.

 

Adalar’ın atlarla özdeşleşen tarihine saygı duruşu niteliğindeki bu uygulama, halkın ve ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Ercan Başkan’ın at sırtında halkla selamlaşması, sohbet etmesi ve sahada doğrudan denetimde bulunması; nostaljiyle çağdaş belediyeciliğin güzel bir sentezi olarak değerlendirildi.

 

“Bugün, Adalar’ın geçmişine saygımızla, geleceğine sahip çıktık. At sırtında sadece orman yollarını değil, insanlarımızla kurduğumuz gönül bağlarını da güçlendirdik.” Ali Ercan Akpolat, Adalar Belediye Başkanı

 

ADALAR İLÇESİNİN TEK GAZETESİ 

 

Ay. Yorgi Kilisesi’ne yapılan geleneksel ziyaretlerin yol açtığı yoğunlukta, Zabıta ekipleri ve Atlı Zabıta Birimi görevlerini titizlikle yerine getirirken, Başkan Akpolat’ın doğrudan sahada olması; hem güveni hem samimiyeti pekiştirdi.

 

Günün ilerleyen saatlerinde Başkan Akpolat, Meclis Üyeleri ve yol arkadaşlarıyla birlikte Büyükada’nın dört bir yanını dolaşarak vatandaşların bayramını kutladı, Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını iletti ve devam eden imza kampanyasına dair bilgilendirme yaptı.

 

Öte yandan, 23 Nisan sabahı Silivri açıklarında meydana gelen deprem, Adalar’da kısa süreli bir tedirginliğe yol açtı. Ancak Başkan Akpolat’ın gün boyunca sahada, halkın arasında olması; hem ada sakinlerine hem de misafirlere güven verdi. Başkan Akpolat olası bir afet durumunda önlem olması amacıyla çıkarma gemisi ve belediye personelini hızlıca hazır hale getirdiğini Büyükada’daki vatandaşlara ileterek paniğin önüne geçti; bayram coşkusunun gölgelenmesine izin verilmedi.

 

Adalar’da yaşanan bu özel 23 Nisan günü; denetim ve kontrollerin de etkisiyle sorunsuz şekilde tamamlandı.

ADALAR İLÇESİNİN TEK GAZETESİ 

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara 'dan ilk mektup

Amasya’da halk gününe katılan 8 aylık hamile Roman kadın, dini nikahlı eşiyle Amasya Valisi Önder Bakan’dan resmi nikah talebinde bulundu

AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları GençFest’te

Sarıyer'li Muhtarlar Muharrem Yavuz dedi

ENGELLİLER GÜNDÜZ HİZMET MERKEZİ KÂĞITHANE’DE ENGELLİ BİREYLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Ümraniye Bilim Merkezi Hizmete Açıldı

EUROLEAGUE FİNAL HEYECANI ÜSKÜDAR’DA YAŞANACAK

Kâğıthane Belediyesi'nin El Yapımı Kâğıt Atölyesi, İstanbul Gazetem Kağıthane'nin tek gazetesi

FATİH SULTAN MEHMET TABİAT PARKI NİKÂH SEZONUNA HAZIR, Kağıthane gazetesi İstanbul Gazetem tek gazeteniz!

KÂĞITHANE’DE HİZMETLER MAHALLE MAHALLE ANLATILDI, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane

Tarih: 25.04.2025 00:24 Güncelleme: 15.05.2025 00:45

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Trabzonspor 2 2 0 0 2 6
6.Göztepe 2 1 0 1 3 4
7.Beşiktaş 1 1 0 0 1 3
8.Kayserispor 1 0 0 1 0 1
9.İstanbul Başakşehir 1 0 0 1 0 1
10.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
11.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
12.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
13.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
14.Kasımpaşa 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
17.Eyüpspor 2 0 2 0 -4 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0
30.9°
Perşembe 30.9 ° / 21.8 °
Cuma 31.4 ° / 22.7 °
Cumartesi 33.4 ° / 15.9 °
  • BIST 100

    11134,73%1,58
  • DOLAR

    40,93% 0,00
  • EURO

    47,74% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4405,50% -0,02
  • Ç. ALTIN

    7073,77% 0,00