SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku
Tarih: 04.10.2022 10:23

AVCILAR BELEDİYESİ Kadınlar Üreten Eller Projesi

AVCILAR BELEDİYESİ Kadınlar Üreten Eller Projesi
Avcılar’da Kadınlar Üreten Eller Projesi ile Dijitalleşiyor   Avcılar’da “Üreten Eller” projesine katılan kadın girişimciler dijitalleşiyor. Avcılar Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen eğitim programıyla kadınların üretim ve istihdam süreçlerine katılımı destekleniyor. 3 haftalık eğitime katılan girişimci kadınlar sertifikalarını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’den aldı. “Üreten Eller” Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınlara dönük bir çok çalışmasıyla kadınlara destek olan Avcılar Belediyesi bir projeye daha imza attı. Avcılar Belediyesi, JCI | Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Avrasya Şubesi, ICF Türkiye | Uluslararası Koçluk Federasyonu iş birliği ile “Üreten Eller Projesi” hayata geçti. Kadınların üretim ve istihdam süreçlerine katılımını desteklenen projede; kişisel ve mesleki gelişimlerini maximum seviyeye çıkarmaları konusunda eğitim, koçluk ve mentorluk süreçleri yer aldı. 3 Hafta boyunca Avcılar Belediyesi | Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezi’nde eğitimlere katılan kadınlar sertifikalarını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’den aldı. “Her zaman kadınların yanındayız” Cumhuriyet Halk Partisi 12. ve 13. Dönem Kadın Kolları Genel Başkanı ve CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse’nin de katıldığı sertifika programında bir konuşma yapan Hançerli; “Bu proje beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tip etkinliklerin en büyük enerjisi gönüllü sivil toplum örgütlerinden geliyor, ben tüm paydaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ekibimiz inanılmaz güzel ve iyi işler yapıyorlar, çünkü gönülden yapıyorlar. Gönülden yapıldığı zamanda oldukça nitelikli ve kaliteli işler çıkıyor ortaya. Bu verilen hizmetler ücret karşılığı yapılmıyor. Kadınlara dokunmak bu ülkenin geleceğini kurmak için gönüllü yürütülen çalışmalar bunlar. Bu çalışma bu çaba kadınların sadece eşitliği sağlaması için değil, bu çalışma Türkiyeyi daha mutlu, daha huzurlu, daha güçlü, daha adil ve eşitlikçi bir hale getirmek için. Eşitliğin, adaletin olmadığı yerde ot bitmez. Eşitlik ve adalet kadının yaşamında olacak ki daha güçlü, daha mutlu ve güzel bir Türkiye olacak. Bu çalışmanın çok özel bir yanı var; kadın emeği denince ilk akla elişi gibi işler geliyor, bu çalışma grubu bu algıları ortadan kaldıracak. Bu sertifika programı bir bitiş değil bir başlangıç. Bizler her zaman sizlerin kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.  

SARIYER'de mahalleleri birleştirelim! Yazan Varol KISA

Sancaktepe’de hizmet dolu 1 yıl

AMASYA VALİLİĞİ DUYURU

ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI

GAZİOSMANPAŞA’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN GOPVET YOLA ÇIKTI

CHP Kağıthane Meclis Üyesi Ali Ateş "Bu ilçeyi bu hale getiren sizlersiniz!"

KARTAL İLÇESİNDE HALKA YAKIN BAŞKAN HAYDAR GÖKSOY

Amasya'da Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü kutlandı

Kartal Belediyesi İhale yolsuzluğu iddiaları Ulusal basın'da, İBB Meclis Üyesi Adem Yıldız anlattı!

Çocuklar ve gençler, 13 Nisan’da Bağlarbaşı Kültür Merkezi avlusunda başlayacak Mini Fest 2 etkinliğiyle unutulmaz anlar yaşayacak

AMASYA BAROSU 5 NİSAN AVUKATLARI GÜNÜ "HUKUKA SAYGI" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ

Amasya Vali Bakan ile Eşi Hanımefendi, Otizm Farkındalık Günü Programında

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: Eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar birçok alanda otizmli bireylerimizin hayatına dokunan projeleri hayata geçiriyor,

Çubuk Belediyesi'nden 110 Milyonluk Yatırım

YOLSUZLUK VE RANT DÜZENİ ÜZERİNE

İstanbul Valisi Davut Gül Kağıthane'de balık ikram etti !

Kartal Belediye Başkanı kim? Hiç gördünüz mü? En son ne zaman gördünüz?

Trump, Amerika'yı “aldattığını” iddia ettiği ülkelere ek vergi

Kağıthane'de Otizmli genç yetenek Ali Doğan sergi açıyor!

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN AKPOLAT MALTEPE'DE SANDIĞI GETİRİN ADAYIMIZI BIRAKIN ÇAĞRISI YAPTI

Amasya 'da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İstanbul Maltepe'de mitinge destek verdi

GAZİOSMANPAŞA, RAMAZAN BAYRAMI’NA HAZIR

KADIN FUTBOLUNDA DERBİ HEYECANI GAZİOSMANPAŞA’DA YAŞANDI, TEK GAZETE İSTANBUL GAZETEM CANLI

CHP 81 İL BAŞKANI

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası

Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş, CHP’nin Cumhurbaşkanlığı ön seçiminde oyunu kullandı

Bahçelievler Belediyesi iftar sofraları devam ediyor

İBB VE BEYLİKDÜZÜ BAŞKAN VEKİLLERİNİ SEÇİYOR

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.