SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

İSTANBUL GAZETEM AVCILAR

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

İstanbul'da Silivri açıklarında meydana gelen 6.2'lik deprem nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Avcılar’da coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliklerin gecikmeli yapılmasına rağmen çocuklarla ve ailelerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çaykara; “Bugünün çocukları yarının doktorları, mühendisleri, sanatçıları, siyasetçileri. Belki de bugünün Avcılar’ın evlatları, yarının Avcılar Belediye Başkanı olacak,” dedi.

23 NİSAN NEŞESİ AVCILAR’DA GÜN BOYU SÜRDÜ

Silivri açıklarında yaşanan deprem nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 3 Mayıs’ta Avcılar’da coşkuyla kutlandı. Ambarlı Sahil Güreş Alanı’nda gün boyu süren etkinliklerde çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Belediyenin tüm müdürlükleri, kendi sorumluluk alanlarına uygun stantlar kurarak çocuklara hem öğretici hem de eğlenceli aktiviteler sundu.

RENKLİ GÖSTERİLER, ETKİLEYİCİ PERFORMANSLAR, ATÖLYELER, YARIŞMALAR VE İKRAMLARLA DOLU BİR GÜN

Bando gösterisinin ardından Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’nın açılış konuşmasıyla başlayan şenlikte, belediyeye bağlı çocuk evleri ve kursiyerler tarafından hazırlanan bale, dans, halk oyunları, jimnastik ve ritim gösterileri sunuldu. Sihirbazlık şovları, bilim gösterileri ve dans atölyeleri sahnede gün boyu renkli görüntülere sahne olurken, alanın dört bir yanında kurulan atölyelerde çocuklar eğlenerek öğrendi.

Tohum ekiminden yüz boyamaya, deneylerden oyun parkurlarına kadar birçok etkinliğe katılan çocuklar, bayram coşkusunu dolu dolu yaşadı. Pamuk şekerden balonlara kadar birçok sürprizle karşılaşan minikler, unutamayacakları bir gün geçirdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte çocukların neşesi ve ailelerin ilgisiyle şenlik adeta Avcılar’ın bayramı oldu.

DEPREM KORKUTTU, UTKU ABİ SEVİNDİRDİ

23 Nisan’da yaşanan depremden en çok çocukların etkilediğini vurgulayan Çaykara; “6.2 şiddetinde maalesef depremle karşı karşıya kaldık. Korktuk, kaygılandık, üzüldük ama en büyük tesellimiz, herhangi bir yıkımın olmaması ve can kaybının yaşanmamasıydı. Tabii 23 Nisan gününe denk gelmesi, o gün çocuklarımıza hazırladığımız çeşitli etkinlikler, çocuklarımıza yaşatacağımız o güzel günün de önüne geçti. Daha sonrasında depremin etkilerini yavaş yavaş atlattıktan sonra arkadaşlarımızla bir araya geldik, “O günü kutlayalım, çocuklarımızla, ailelerimizle bir araya gelelim” dediler. Ve bugün, o gün ertelediğimiz etkinliklerimizi yapma kararı aldık. Ben hepinizin huzurunda, bugün de emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum ve büyük bir alkış istiyorum.” dedi.

“BUGÜNÜN ÇOCUKLARI YARININ BELEDİYE BAŞKANLARI”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günün anlam ve önemine dikkat çeken Başkan Çaykara, “Önce Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” sözüyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak bir halkın kendi kaderine sahip çıkma kararlılığını gösterdi. Bu özel günü, yüreklerinde umudu ve cesareti taşıyan siz değerli çocuklarımıza emanet etti. Bugünün çocukları bir milletin geleceği.

Bugünün çocukları yarının zeki ve çevik sporcuları. Bugünün çocukları yarının sanatçıları, yarının doktorları, yarının mühendisleri ve yarının siyasetçileri. Belki de bugünün Avcılar'ın evlatları, yarının Avcılar Belediye Başkanı olacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” sözleriyle geleceğin teminatı çocuklara olan inancını vurguladı.

 

AVCILAR’DA ERTELENEN BAYRAM, BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI / KEVSER ARTAR 

 

 

Tarih: 04.05.2025 13:10 Güncelleme: 04.05.2025 13:09

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara 'dan ilk mektup

Amasya’da halk gününe katılan 8 aylık hamile Roman kadın, dini nikahlı eşiyle Amasya Valisi Önder Bakan’dan resmi nikah talebinde bulundu

AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları GençFest’te

Sarıyer'li Muhtarlar Muharrem Yavuz dedi

ENGELLİLER GÜNDÜZ HİZMET MERKEZİ KÂĞITHANE’DE ENGELLİ BİREYLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Ümraniye Bilim Merkezi Hizmete Açıldı

EUROLEAGUE FİNAL HEYECANI ÜSKÜDAR’DA YAŞANACAK

Kâğıthane Belediyesi'nin El Yapımı Kâğıt Atölyesi, İstanbul Gazetem Kağıthane'nin tek gazetesi

FATİH SULTAN MEHMET TABİAT PARKI NİKÂH SEZONUNA HAZIR, Kağıthane gazetesi İstanbul Gazetem tek gazeteniz!

KÂĞITHANE’DE HİZMETLER MAHALLE MAHALLE ANLATILDI, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane

MUTLULUĞA İLK ADIMI KÂĞITHANE’DE ATTILAR, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane haberleri

Amasya Üniversitesi'nde düzenlenen "Azerbaycan Mahnıları" konseri

19 Mayıs Adalar’da Coşkuyla Kutlandı

SARIYER EDEBİYAT GÜNLERİ'NİN 12. GÖRKEMLİ TÖRENLE BAŞLADI

ATTDER İstanbul İl Başkanı Yasemin Leyla Dursun, “Kariyer Günleri 2025” Programında Gençlerle Buluşuyor

Üsküdar Belediyesi Basın Açıklaması

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ Bİ’MOLA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Üsküdar'da 19 Mayıs coşkusu Mor ve Ötesi izleyenlere coşkulu anlar sunacak

Kadıköy’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ‘İLK ADIM’ ANMASI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI TURNUVADA TER DÖKTÜ

19 Mayıs’ta bayram coşkusu İzmir’de yaşanacak, izmir Büyükşehir Belediyesi haberleri

Eyüpsultan Belediyesi’nin kadınlara özel eğitim projesi ESMEK’lerde, Kadınlara özel Zihinsel Arınma ve Meditasyon Kursları

Şile’nin En Büyük 87 Kişilik Çocuk Korosundan Muhteşem Performans!..

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI MASA TENİSİNDE TER DÖKTÜ

Amasya Üniversitesi İmaret Bilim Kültür Sanat Merkezi

SARIYER'DE MECLİS KARIŞTI, TÜRKİYE BU VİDEOYA KİTLENDİ!

BEŞİKTAŞ’TA ENGELLİLER HAFTASI RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ATAŞEHİR BİRLİKTE KAZANIYOR BİR YILDA 60 PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Yükleniyor