Tarih: 05.11.2022 12:58

Bağcılar Belediyesi ilk engelsiz havuzu açtı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin ilk engelsiz havuzu Bağcılar’da hizmete girdi. Açılışı göreve geldiği ilk günden beri halk için yaptığı hizmetlerle gündemden düşmeyen Başkan Abdullah Özdemir gerçekleştirdi. 

Bağcılar Belediyesi, İstanbul Gazetem imtiyaz sahibi Varol Kısa tarafından son bir yıldır takip edilmekteydi. Sağlık problemleri yüzünden Başkanlığı bırakan Çağrıcı sonrası göreve gelen Başkan Özdemir neler yapacaktı? Bu merakla incelemeye aldığı Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in beklenenin de üzerinde bir performans sağladığını dile getirdi.

Bağcılar Belediyesi, İstanbul Kalkınma Ajansının desteğiyle Türkiye'nin ilk duyu bütünleme temelli su içi terapi havuzunu hizmete sundu. İstanbul Gazetem Bağcılar Muhabiri Burcu Hiçyılmazlar açılışa katılım sağladı.

Uzman ergoterapist ve fizyoterapistler tarafından 2 - 60 yaş grubundaki engellilere duyu bütünleme eğitiminden terapiye kadar tedavi hizmetinin verileceği havuzda, lisanslı yüzücüler yetiştirilerek Paralimpik yarışmalara hazırlanacak. Katılımın ve ilginin yoğun olduğu havuzun bir diğer özelliği ise Türkiye'de ilk defa engelsiz bir havuz yapılmasıydı.

Başkan Özdemir'e İstanbul Gazetem Ailesi olarak başarılar diliyoruz. Bağcılar ilçemiz çok şanslı.  #ailenizingazetesi İstanbul Gazetem / Bağcılar



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —