SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku
Tarih: 30.03.2023 10:45 Güncelleme: 08.06.2024 13:14

BAŞKAN ŞİMŞEK KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ İFTAR SOFRALARIYLA GÖLBAŞILILARLA BİR ARADA

İSTANBUL GAZETEM ANKARA

BAŞKAN ŞİMŞEK KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ İFTAR SOFRALARIYLA GÖLBAŞILILARLA BİR ARADA

Gölbaşı Belediyesi, birlik ve beraberliğin simgesi olan Ramazan ayında, “Sofralarımızı Paylaşalım, İftar Sofralarında Buluşalım” diyerek bu sene de iftar programları düzenliyor. Ramazan ayı boyunca Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi’nde verilen iftar programlarında günlük 3000 vatandaş ağırlanıyor.

Sofralarımız Bir Gönüllerimiz Beraber Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ramazan ayında düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, “Doğal afetleri yaşadığımız, kayıplarımızın olduğu, yaralı vatandaşlarımızın yaralarını beraberce sarmak için çalıştığımız bu dönemde iftar soflarında vatandaşlarımızla beraber oluyoruz. Bu mübarek dayanışma ayında vatandaşlarımız ile soframızı paylaşarak Ramazan’ın manevi huzurunu birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayında geleneklerimizin yaşatılması için kültür merkezlerimize iftar sofraları kuruyoruz. Her gün iftar saatinde 3000 vatandaşımızı kültür merkezlerimizde misafir ediyoruz.” dedi. Amacımız Farklılıklarımızı Zenginlik Görerek Aynı Masada Buluşmak Ramazan ayının bereketini vurgulayan Başkan Şimşek, “Gölbaşı’mızda iftar sofralarımızda vatandaşlarımızla bir arada olarak Ramazan’ın manevi huzurunu yaşıyoruz. Amacımız görüşü her ne olursa olsun, ayrım yapmadan her vatandaşımızla aynı masada oturup beraber iftar açmak, önerilerini dinlemek, sohbet etmek, istişarelerde bulunmak. Bu amaçla her sene olduğu gibi bu sene de kültür merkezlerimizde vatandaşlarımızla iç içeyiz.” şeklinde konuştu.



YASAL UYARI: Golbasi Belediyesi tarafindan gonderilen bu mesajin iceriginde, ekinde yer alan bilgi(ler) gizlilik unsuru tasiyabilir, kisisel veri olabilir, gorulmesi yasal bir izin gerektirebilir veya baska herhangi bir sekilde uuncu sahislara aciklanmasi uygun olmayabilir. Bu nedenle mesaj ve ekinde yer alan bilgi(ler), sadece gonderilen kisi ya da kisiler tarafindan kullanilabilir. Eger bu mesajin gonderildigi kisi ya da kisiler arasinda degilseniz, lutfen mesaj ve eklerinin tarafinizdaki tum kopyalarini siliniz ve gondericiyi uyariniz. Mesaj veya ekinde yer alan bilgi(ler)in kullanilmasi, yayinlanmasi veya dagitilmasi ya da bu bilgilere dayali olarak herhangi bir islem tesis edilmesi kesinlikle yasaktir. Kisisel verilerin izinsiz kullanimi ve kisisel verilere yetkisiz erisim yasaktir. Lutfen 6698 sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu'na uyunuz.    

SARIYER'de mahalleleri birleştirelim! Yazan Varol KISA

Sancaktepe’de hizmet dolu 1 yıl

AMASYA VALİLİĞİ DUYURU

ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI

GAZİOSMANPAŞA’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN GOPVET YOLA ÇIKTI

CHP Kağıthane Meclis Üyesi Ali Ateş "Bu ilçeyi bu hale getiren sizlersiniz!"

KARTAL İLÇESİNDE HALKA YAKIN BAŞKAN HAYDAR GÖKSOY

Amasya'da Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü kutlandı

Kartal Belediyesi İhale yolsuzluğu iddiaları Ulusal basın'da, İBB Meclis Üyesi Adem Yıldız anlattı!

Çocuklar ve gençler, 13 Nisan’da Bağlarbaşı Kültür Merkezi avlusunda başlayacak Mini Fest 2 etkinliğiyle unutulmaz anlar yaşayacak

AMASYA BAROSU 5 NİSAN AVUKATLARI GÜNÜ "HUKUKA SAYGI" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ

Amasya Vali Bakan ile Eşi Hanımefendi, Otizm Farkındalık Günü Programında

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: Eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar birçok alanda otizmli bireylerimizin hayatına dokunan projeleri hayata geçiriyor,

Çubuk Belediyesi'nden 110 Milyonluk Yatırım

YOLSUZLUK VE RANT DÜZENİ ÜZERİNE

İstanbul Valisi Davut Gül Kağıthane'de balık ikram etti !

Kartal Belediye Başkanı kim? Hiç gördünüz mü? En son ne zaman gördünüz?

Trump, Amerika'yı “aldattığını” iddia ettiği ülkelere ek vergi

Kağıthane'de Otizmli genç yetenek Ali Doğan sergi açıyor!

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN AKPOLAT MALTEPE'DE SANDIĞI GETİRİN ADAYIMIZI BIRAKIN ÇAĞRISI YAPTI

Amasya 'da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İstanbul Maltepe'de mitinge destek verdi

GAZİOSMANPAŞA, RAMAZAN BAYRAMI’NA HAZIR

KADIN FUTBOLUNDA DERBİ HEYECANI GAZİOSMANPAŞA’DA YAŞANDI, TEK GAZETE İSTANBUL GAZETEM CANLI

CHP 81 İL BAŞKANI

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası

Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş, CHP’nin Cumhurbaşkanlığı ön seçiminde oyunu kullandı

Bahçelievler Belediyesi iftar sofraları devam ediyor

İBB VE BEYLİKDÜZÜ BAŞKAN VEKİLLERİNİ SEÇİYOR

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.