Tarih: 25.11.2022 19:10

Belediye Basını için yazıyorum! Varol Kısa

Facebook Twitter Linked-in

ABD FİŞİ ÇEKERSE

Türkiye'de çok ilginç bir döngü var! Neye karşı gelsek aynısını yapıyoruz. Kadına şiddete hayır diyoruz. En çok kadına şiddet uygulayan ülkelerden biriyiz. Özgürlük diyoruz, özgürlüğü her alanda kısıtlamaya çalışan yine bizleriz.

ÖZGÜR BASIN İSTİYORUZ! ABD' Yİ YANDAŞ ALIYORUZ.

Özgür basın sloganları her gün gündemde yerini alıyor fakat gel gör ki ; ABD hizmetleri ile bize kafa tutan belediye başkanları, basın birimleri karşımıza dikiliyor.  Bir belediye başkanı şöyle dedi zamanında ' Ben sosyal medyama bir paylaşım yapıyorum binlerce kişi beğeni atıyor'. Bir basın birimi ise ' Facebook ve twiterda sizden çok takipçimiz var'. Aslında bu belediye başkanı ve basın birimlerinin anlamadığı nedir? Hemen açıklayalım. İki örnekte de haber okuma veya hizmeti anlatma açıklaması yok. Her beğeni acaba o paylaşımın içeri için mi, yoksa yandaş ve yakınlık için mi?

Bir diğer taraftan Dünyada sosyal medya ABD' nin elinde. Peki değerli başkan ve basın birimleri 'ABD FİŞİ ÇEKERSE, NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?'. Tüm sosyal medyalar elinizden gittiğinizde ne yapacaksınız?

 

BİRDE KENDİNİ YIKILMAZ GÖREN BELEDİYELER VAR!

Özgür basının birde önünü kesen kendini yenilmez, siyasi partisi kaybetmez, diye düşünen belediyeler var. Ben 52 yıllık ömrümde Kanuni Sultan Süleyman'dan ve 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğun' dan bugüne okuduğum, bildiğim hiç bir yıkılmaz güç görmedim. Birde bu belediyelerin 5 yılda bir yeni seçime girdiğini düşünürsek bu kadar güven siyasi partiye ve belediyelere kayıp vermekten öte bir şey olmayacağını zaman gösteriyor. görmeyenler, görmek istemeyenler de görecekler! Basın mensuplarına yapılan ödemelerde kendilerini lütuf görenlere son sözüm. Ulusaldan yerele gelip makamında kendini kaf dağında görenlere. Ayrıca oturdukları makamın kıymetini bilmeyenlere ' Saygımız ne yaşınıza, nede kişiliğinize, saygımız sadece ve sadece oturduğunuz ama kıymetini bilmediğiniz makamlarınızadır. Yoksa hiç kimse kimseden üstün değildir ve asla olamaz. '.

Ne güzel diyor Şair Nesimi “Rızkımı veren Hüda’dır, kula minnet eylemem.”

 

YOUTUBE KANALIMIZ

https://youtu.be/q4Xh-jFxLMs      


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —