Tarih: 20.02.2022 16:24

BEŞİKTAŞ CEMEVİ BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

BEŞİKTAŞ CEMEVİ BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLEDİ

İstanbul Gazetem Beşiktaş temsilciliği dahil, katılım sağlayan herkesin en güzel pazar kahvaltısı yaptığı bir gün Beşiktaş Cemevi'nde yaşandı.   20 Şubat 2022 tarihinde Saat 10.00 da Beşiktaş Cemevi canları misafir etti. Canların birlik beraberlik ve kaynaşma kahvaltısına ev sahipliği yapan Beşiktaş Cemevi adeta tüm dünyaya  'Birlik Mesajı' verdi. El birliği ile yapılan börekler, çörekler, kekler, kızartmalar, yumurtalar ve bir çok güzel kahvaltılıklar herkesin kendisinin kendisine servis yaptığı, yerli malı haftası gibi bir sabah Beşiktaş Cemevi'nde yaşandı. Kahvaltı masalarına geçildikten sonra kısa bir konuşma yapan Cemevi Dedesi Okan Doğaner 'Lokma duası ' okudu .

LOKMA DUASI 

  https://youtu.be/uJUnOhr7OHQ     BEŞİKTAŞ CEMEVİ BAŞKANI NURTEN MAYA ZÖHREP Kahvaltı öncesi canlara hoş geldiniz konuşması yapan Başkan Zöhrep ' Sevgili Canlar, hepiniz kaynaşma ve birlik beraberlik kahvaltımıza hoş geldiniz. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekk ür ederim. Bizleri bu güzel ve önemli günümüzde yalnız bırakmayan Kurucu Başkanımız Mehmet Arslan'a ve her zaman yanımızda bizlere destek veren İstanbul Gazetem İmtiyaz Sahibi Varol Kısa'ya da ayrıca teşekkür ederim. Afiyet olsun. ' dedi.                                                                                                  Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirYÖNETİM KURULU ADINA YELİZ KARA AYDOĞAN  Beşiktaş Cemevi Yönetim Kurul Üyesi Aydoğan ' Bugün burada birliğimiz ve beraberliğimiz adına bir adım daha attık. Tüm canlar kendi emeklerini soframıza sundu. Her birinin ellerine sağlık. Çok teşekkür ederiz. Dilerim artık başta Ülkemiz olmak üzere tüm Dünya'da pandemi süreci sona erer. bizlerde cana can kalbe kalp değecek şekilde kucaklaşa biliriz. O gün gelene kadar lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam ediniz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. Afiyet Olsun.' diyerek sözlerini sonlandırdı. - Bir taraftan sohbetin en güzel hali ile kahvaltı yapılırken, emeği geçen ve etkinliğin mimarlarından olan Beşiktaş Cemevi Kadınkolları Başkanı Sevgican Kıryazı ve Gençlikkolu Başkanı Cihan Güleç 'te kısa bir günün önemini vurgulayan konuşma gerçekleştirdiler.   Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir  

KAHVALTI SONRASI KAHVE MUHABBET

Atalarımız ne demiş 'Bir kahvenin kırk yıl hatrı vardır' . Beşiktaş Cemevi yönetimi bu sözü unutmamış ki ; kahvaltı sonrası Cemevi bahçesinde kahve ve muhabbet edildi. Yeni üyeler kaynaştı ve 2022 de birlik beraberlik içinde sağlıklı günlerin dilek olarak sunulduğu etkinlik hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi.   İSTANBUL GAZETEM AİLESİ OLARAK BEŞİKTAŞ CEMEVİ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLER VE TÜM OKUYUCULARIMIZA SAĞLIKLI, HUZUR DOLU GÜNLER DİLERİZ.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —