Tarih: 13.05.2024 21:55

BEŞİKTAŞ MECİDİYE MAHALLE MUHTARI DİLEK YÜCETEPE'DEN ÇİN SEDDİNİ YIKAN ZAFER / VAROL KISA YAZDI

Facebook Twitter Linked-in

BEŞİKTAŞ MECİDİYE MAHALLE MUHTARI DİLEK YÜCETEPE'DEN 

ÇİN SEDDİNİ YIKAN 2024 SEÇİM ZAFERİ …..

 

MECİDİYE MAHALLESİ 2024 SEÇİMİNDE TÜM GÜÇLERİ YIKAN MUHTAR DİLEK YÜCETEPE

 

Muhtarımız Dilek Yücetepe o günleri anlatırken şöyle başladı sözlerine" 4 muhtar adayı yarıştık. Benim adıma çok kolay bir seçim oldu. Mecidiye Mahallemize verdiğim hizmetlerden sonra mahalle sakinlerimizin beni asla yalnız bırakmayacağını biliyordum" dedi. 

Yazıma konu olan muhtarımızın özelliği “Çin Seddi” benzetmemizdeki konu rakiplerinni özelliği ve seçim süreci oldu. 2024 seçim analizlerimde merak ettiğim kişi ve olayları sizlere yazmaya devam ediyorum. Bugün İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Mecidiye Mahallesi muhtarlık seçimi ile ilgili yazımı sizlerle paylaşacağım. 

 

MECİDİYE MAHALLE MUHTARI DİLEK YÜCETEPE'NİN SEÇİM SÜRECİ 

Mecidiye Mahalle Muhtarımız Dilek Yücetepe seçim sürecinde aday olup olmayacağı soruları geldiğinde yeni yıldan sonra adaylığını açıklayacaktı. O dönemlerde diğer adaylarda net olmazsa da belliydi. 

Bayram Yılmaz, Arif Murat Tolga Gülmen, Nazan Gülüzar Tanyeri ve Dilek YÜCETEPE (Mevcut Muhtar) . Adayların yoğun çalışmaları sırasında Yücetepe muhtarımızın bir vefat haberi ile tüm dikkati dağıldı. Kayınpederi vefat etti ve o günler telaşlarını bitiremeden ilk Çin seddi kuruldu İFTİRA 

 

İFTİRA İLK SED. 

Cenazesi ve acısıyla meşgul olan muhtarımızıa atılan iftira Muhtar ve Azaları tutuklandı. Bunu kim ve kimler yaydı belli olmasada gündemi meşgul ediyordu. Soranlara kim söyledi? dediğimizde ortada konuşuldu lafları ile kapatılıyordu. Fakat bu süreçte bu rahatsız edici iftira can sıkdı. Muhtarımız kendisinden emin ve azalarına güveni tam bir şekilde hiç cevap vermeden çalışmaya devam etti.  Bu sırada ikinci Çin Seddi geliyordu GIYBET.

 

GIYBET İKİNCİ SED.

Bu iftira insanlar tarafında yayılmak istendiğinde ikinci SED GIYBET kuruluyordu. Öyle ki o zamanlar en yakınlarındaki insanlar bile bu dedikoduyu konuşmak isterken Yücetepe Muhtarımız İlçemizin Kaymakamı ile bu konuyu konuşup netleştirdikten sonra İFTİRA ve GIYBET  SEDDİNİ yıkıyor yoluna devam ediyordu. Çalışmaları meyvesini verdi ve Mecidiye Mahalle sakinleri muhtarımızın etrafında toplanmaya başladı. Son olarak üçüncü SED SİYASET geliyordu. Çin seddinin son suru olarak Siyasette seçime giriyordu. normaldir. adı yerel seçim neticede. SİYASET .

 

SİYASET ÜÇÜNCÜ SED.

Ve seçim sürecinde siyasette muhtarımızın karşısına dikiliyordu. siyasi bir partinin yönetim kurulunda bulunan siyasi bir kimliğin Annesi olarak bilinen Nazan Gülüzar Tanyeri ismi ile gündem değişiyor ve konu artık siyasi hale geliyordu. Kendine ve Mahalle sakinlerine güvenen Muhtarımız Yücetepe o günleri şöyle anlattı “ Benim hiç bir sıkıntım yoktu Varol bey, benim fark atacağımı her yerde söyledim. sonuç olarak verdiğim hizmeti ve mahalle sakinlerimi çok iyi biliyordum. Benim karakterimde insan sevgisinden öte bir şey yoktur. Ne siyasi, ne dedikolu işlerin içinde olmadım. Sadece şunu söyledim ”Ben fark atarak kazanacağım" dedim ve sonuçta tüm adayların, onlara destek verenlerin beklediği değil, benim dediğim oldu. Fark attım." diyerek sözlerini bitirdi. 

 

 

 

 

2024 -2029 Mecidiye Muhtarı Dilek Yücetepe 

 

Evet değerli İstanbul Gazetem ve Varol kısa okuyucuları seçim günü geldi çattı. 1 Nisan günü adeta Nisan bir şakası gibi sonuç açıklandı. 

Son sonuçlarda Dilek Yücetepe Muhtarımız  2,495 seçmenin desteğini alarak ikinci dönemine başladı. Diğer adaylar ise : 

Nazan Gülüzar Tanyeri : 818 oy

Arif Murat Tolga Gülmen  687 oy

Bayram  Yılmaz 950 oy aldığında muhtar Yücetepe bir kere daha haklı çıkıyor ve rakiplerine fark atıyordu. İşte bu süreç benim için sizlere 2024 seçiminden seçmeler bölümümde duyurmam için yeterli oldu. Bu arada merak edenler olursa : Muhtarımız Dilek Yücetepe adayların toplam oyundan bile dafa fazla oy almayı başardı. 

 

Ailenizin Tek Gazetesi 

İstanbul Gazetem 

Varol Kısa Yazdı

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —