Tarih: 05.09.2023 15:09

BÜYÜK ZAFERI COŞKUYLA KUTLADIK

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramı' mızı Adalar'da coşkuyla kutladık. Büyükada Atatürk Meydanı zafer şarkılarına sahne oldu. Grup Gündoğarken’e sahneyi bırakan Başkanımız Erdem Gül, demokrasi mücadelesine vurgu yaparken "Gün doğarken uyunmaz ve umutsuz olunmaz" dedi.
 

Adalar’da sabah saatlerinde resmi törenle başlayan kutlamalar, gün boyunca çeşitli etkinliklerle sürdü. Belediye olarak akşam saatlerinde düzenlediğimiz programa ise ilgi yoğundu. Sırasıyla Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'da bando takımı eşliğinde yapılan yürüyüşlere Ada halkı büyük katılım gösterdi. Başkanımız Erdem Gül, Başkan Yardımcılarımız Engin Çelik ile Sevgi Ünsal ve Meclis Üyelerimizin yer aldığı kortejlerin son durağı Büyükada idi. Uzun kortejli yürüyüşlerde zafer şarkıları, zafer marşları söylendi.

 

BAŞKAN GÜL: ASLA UMUTSUZ OLMAYALIM

Atatürk Meydanı'nda son bulan yürüyüş, Başkanımız Erdem Gül'ün halkı selamlaması, günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla sürdü. Başkan Gül, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemini ifade ederken, “Tüm yurtta olduğu gibi Adalar'da da Zafer Bayramımızın heyecanını, sevincini, coşkusunu bir arada yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve sonrasında da bu ülkenin demokratikleşmesi yolunda bedel ödeyen tüm insanları minnetle, saygıyla, sevgiyle anıyoruz" dedi.  Demokrasi mücadelesine vurgu yaparken asla umutsuz olmamak gerektiğini de söyleyen Başkan Gül, sahneyi Grup Gündoğarken’ e bırakırken "Gün doğarken uyunmaz ve umutsuz olunmaz" dedi.
 

GRUP GÜNDOĞARKEN’E BÜYÜK İLGİ

Grup Gündoğarken, yılların eskitemediği muhteşem ezgileri ve şarkılarıyla sahnedeydi. Gündoğarken’in “Ankara’dan Abim Geldi”, “Düş Gibi Bir Şey”,   “Yaz Bulutları” ,  “Hayallerimi Bırak” gibi muhteşem şarkılarına Adalılar hep birlikte eşlik etti.

 Zafer kutlamaları gece geç saatlere kadar keyifle sürdü.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —