Tarih: 15.07.2022 13:18

CHP'li Yusuf Altay 'BUGÜN 15 TEMMUZ:'

Facebook Twitter Linked-in

Çok şeyler yazılacak çok şeyler söylenecek.
Koca koca ortaçağ profesörleri 11'nci kattan uçağa kafa atanları mı?
Atletiyle tankın Egzoz borusunu tıkayanlar mı?
Çöp arabasıyla kışlanın önünü tıkayanlar mı?
Körpecik askeri okul öğrencilerinin boğazlanışını mı?
Enişteden alınan muhaberatı mı? Ağzı olan konuşacak.
Halkın sorunları mı? Onlar şimdi sırası değil, hain darbe girişimini kınıyoruz. Ama ne kınama yarattığımız ejderhayı nasılda yerle bir etmişiz. Anlatıla anlatıla kendisini kandırmayı becerenler için asla vizyondan inmeyecek bir kurgu. Biz bu işi yapamadık, iyi niyetli idik, din diyorlardı iman diyorlardı güvendik ama güvenimizi istismar ettiler söyleyip Allah'tan af dileyeceğine kalkışmayı başarısızlığa mahkum eden halkımıza gidilme kararı alınsaydı keşke. Normalde güven tazelenmesi gerekirdi.
Ama hain darbe girişimine karşı halk direnişini görmemezlikten gelip 'Allah'ın bize bir lütfu dür' diyerek asla yan yana gelemeyecek partilerden destek alarak Ak Partiyi devlet haline getirildi.
Yetmedi 7 düvele karşı yapılan bağımsızlık mücadelesi ile WhatsApp Web görüntülü konuşma ve sonrası milli mücadele ile eş konuma getirilerek, 2'nci kurtuluş savaşı halkımıza lanse ediliyor.
İster Vakıf olsun, İster cemaat olsun, ister kontrgerilla” ister “gladyo” olsun ister herhangi bir kuruluş olsun. Hainlikleri ve dereceleri hiç fark etmez.
Devlet içinde illegal her türlü yapılanma gayrimeşrudur ve yabancıların tahakkümü altındadırlar.
Amasız fakatsız ve lakinsiz bunlarla mutlaka mücadele edilmelidir.
Açık kaynaklardan Fetullah hakkında söylediklerini bildiğimiz Sayın Reşat PETEK ve yine ilkokul mezunu Fethullah Gülen için, “Vicdani sorumluluğumun gereği olarak belirtmem gerekir ki, Fethullah Gülen Hocaefendi belki de son 1000 yılın en büyük Türk büyüklerinden birisidir” yazan Sayın Hüseyin KOCABIYIK gibilerle olmaz.
Tüm partilerimiz Halkımıza ABD'nin 3'ncü başkanı Thomas Jefferson'u iyi anlatmalıdırlar. Yoksa çok daha kahvede yaralanmasından gazi maaşı alanları kamera kayıtlarından saklandıkları halde savaştım diyenleri görmeğe devam eder.  Adı Fetö olmaz da Metö olur.
Atatürk Kastamonu'da Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur.
Medeniyetin gerektirdiğini yapmak insan olmak için yeterlidir. sözünü boşuna söylememiştir.
 CHP Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Altay 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —