Tarih: 22.09.2022 08:58

Fahrettin Çırak Bayburt'ta çocukları sevindirdi

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde, CHP Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Bayburtlu Fahrettin Çırak çocukları sevindir. 

 

 CHP Bayburt İl Başkanı Adil Uzunhan ve CHP Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Çırak, okulların açılması ile en büyük ihtiyaçlardan biri olan okul çantalarını öğrencilere hediye etti. 

Ekonomik durumun ülke genelinde zor durumda olması ülkenin her il ve ilçesinde CHP'lileri harekete geçirdi.  Okul masraflarında önemli bir yer alan 'okul çantası' bütçeyi sarsıyordu.  Bunu çok iyi bilen iki başkan kolları sıvadı ve vatandaşlarının yanında oldu.

 Uzunhan ve Çırak okula yeni başlayan çocuklara çanta hediye ederek onları çok mutlu ettiler.  Aynı zamanda ailelerde bu hediyeler için çok mutlu oldukları dile getirdiler. CHP'nin zor günlerinde yanlarında olmalarından mutluluk duyan aileler Bayburtlu Çırak ve CHP İl Başkanı Adil Uzunhan'a teşekkür etti. Bir çocuk seven, tüm canlıları sever, tüm canlıları seven dünyayı sever. 

Koca yürekli iyi insan Bayburtlu Fahrettin Çırak hemşerilerini yine yalnız bırakmadı.  Ziyaretin tüm detayları gün ve gün İstanbul Gazetem gazetesinde yayınlanacaktır. Devamı Gelecek. bizden ayrılmayın..!

Ailenizin Gazetesi - İstanbul Gazetem

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —