Tarih: 06.10.2022 15:22

İSTANBUL LEZZETİNİ ŞİŞLİ’DE BULACAK

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL LEZZETİNİ ŞİŞLİ’DE BULACAK
Uluslararası İstanbul Lezzet Festivali, 15-16 Ekim tarihleri arasında “Değişim” temasıyla Maçka Demokrasi Parkı’nda düzenlenecek. Festival, Şişli Belediyesi ev sahipliğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve iBB Turizm Platformu iş birliğiyle hayata geçiriliyor. İstanbul Lezzet Festivali’nde Türkiye’de ilk kez sosyal gastronominin dünyadaki öncü şefleri, 72 ülkeyle eş zamanlı olarak yemek yapıp dağıtacakları ‘Universal Plate’ etkinliği de gerçekleştirecek.
Çok katmanlı etkinlik kurgusuyla düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Lezzet Festivali, ulusal ve uluslararası alanda sektörün önde gelen şeflerini, konuşmacılarını ve lezzet tutkunu binlerce konuğu iki gün boyunca Maçka Demokrasi Parkı’nda ağırlayacak.
2 gün boyunca gastronomi dünyasının nabzının atacağı festival kapsamında, Ebru Baybara Demir, Cüneyt Asan, Sahrap Soysal, Hazer Amani, Elif Korkmazel, Rıza Sönmez, Yunus Emre Akkor, Aydın Demir, Aylin Yazıcıoğlu, Deniz Çevik Şahin, Adnan Şahin, Doğa Çitçi, Eyüp Kemal Sevinç, Fırat Siriş, Yalçın İnam, Umut Karakuş, Mevlüt Özkaya, Ali Geyik gibi ünlü isimlerin şovları ve söyleşileri lezzet severlerle buluşacak. Şehrin gastronomik zenginliğini yansıtan mutfak atölyeleri, şovların yanı sıra çeşitli oturumlarda gıdanın ve gastronominin geleceği masaya yatırılacak, İstanbul’un değişen dünya dinamiklerinde vizyoner şehir olarak konumlanmasına katkı sunulacak.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —