Tarih: 02.06.2022 23:30

KAĞITHANE'DE 'Uluslararası Sadabad Okul Öncesi Şenlikleri’ başladı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Gazetem Kağıthane ekibinin katıldığı şenlikte ; Kağıthane İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Nedret APAYDIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk DİLEKÇİ katılım sağladılar.

KAĞITHANE'DE 'Uluslararası Sadabad Okul Öncesi Şenlikleri’ başladı

 

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için 01-02-03/06/2022 tarihlerinde ‘’Uluslararası Sadabad Okul Öncesi Şenlikleri’ düzenleniyor..

İlçe anasınıflarında eğitim almış öğrenciler, yarattığı farkındalık bilinci ile okul öncesine kayıt olma yaşı gelen akranlarına örnek olmayı hedefliyor. Öğrenciler eğitimle edinilen becerilerini ve geliştirilen yeteneklerini sahneliyor. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Açıklamasında bulundu 

İlçemizde bulunan tüm anaokullarımız, şenliğe katılan çocuklarımıza ve yabancı uyruklu arkadaşlarına; yarışmalar, oyun etkinlikleri düzenliyor. Farklı kültürlerin ortak buluştuğu şenliğimizde Türk Kültürü’nün farklılıkla saygılı yönü ortaya çıkarılarak kaynaşıyoruz. Böylelikle okul öncesi çağdan başlamak üzere kardeşlik bağı kuruyoruz. Kültürümüzün temsilcisi olan toplum liderlerimizin katılımı ile Hasbahçe Kültürü’nü de yaşatmaya şenliğimizde devam ediyoruz. Üç gün sürecek programımızın resmi açılışı 02.06.2022 (perşembe) saat 13.00'de yapılacak olup tüm halkımız bekliyoruz.

İSTANBUL GAZETEM KAĞITHANE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —