Tarih: 31.01.2022 08:07

KARTAL SÖZ SİZDE #istanbulgazetemkartal

Facebook Twitter Linked-in

KARTAL SÖZ SİZDE #istanbulgazetemkartal

Söz sizde Kartal, İstanbul'un en büyük gazetesi Kartal ilçesinde halkın sesi olmak için sokaklara çıkıyor. Hiç bir kurum veya kişilere bağlı olmayan tarafsız, tek özgür ve bağımsız ailenizin gazetesi ve ailenizin gazetecisi Kartal'da. 2019 yerel seçimlerinden bugüne kadar hiç konuşulmayan konular, sesi çıkmayanlar, istek dilek şikayet ve memnuniyetini bildirmek isteyenlerin sesi olmak için, İstanbul Gazetem ( Ailenizin Gazetesi) ve bu sesi yerinden duyurmayı görev bildi.  Sosyal medyaların fenomen ismi Varol Kısa (Ailenizin Gazetecisi) Kartal cadde ve sokaklarında sizlerin sesi oluyor.  

KARTAL 'DA KONUŞULMAYANLAR 

  Kartal ilçesi 500 bin nüfuslu İstanbul'da en büyük ilçelerden biri olarak sıralamaya girdi. 50.000 metrekare yüz ölçümü ile 20Mahallesi onlarca dernek ve STKları ile siyasi partilerin almak için yarıştığı önemli bir ilçe. Hele hele zamanında Pendik, Maltepe, Sancaktepe, Sultanbeyliği, Tuzla  bağlı olduğu 1900 yıllara dayanan geçmişi ile tarihi önemi siyasi önemini artırdı.

Kartal İlçesinde vatandaşlarla sohbetlerimizin başlıca konuları :

1- Belediye hizmetlerinden memnun musunuz? Haberiniz oluyor mu? 2- Belediye mahalle ve sokaklarda yeni bir hizmet yaparken mahalle sakinleri ile istişare yaptı mı? 3-Pandemi sürecinde yardım, ihtiyaç gereçleri ve çocuklar için burs alabildiniz mi? 4- 2019 vaatleri ve bugüne kadar yapılan veya yapılmayanlar hakkında bilginiz var mı? 5- Kartal Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri hakkında bilgilerini soracağız.    

KARTAL SİYASİ PARTİLERİ 

Genel ve Yerel seçimlerin arifesinde bu uygulama en çok Kartallı halkımız kadar siyasi parti temsilcilerinin de işine yarayacak. Seslerini duyurup seçim arifesinde çalışmalarını duyurma imkanı bulacaklar. Tüm siyasi partilere eşit mesafede yayın yapacağız. Yapmaları gereken tek şey 0535 248 40 23 nolu telefondan bizleri arayarak gün ve saat vermeleri yeterli olacak. Özellikle Genel seçimlerin sonuçlarının yerel seçimleri nasıl etkileyeceğini düşünürsek siyasi partilerin temsilcileri bu uygulamayı kaçırmamalıdır. Bence bu fırsatı kaçırmayacaklar.  2019 yılında son yerel seçimde CHP 147,587 , AK Parti 133,325 oy aldığını hatırlarsak 2024 yılı çok zor geçeceğini anlayabiliriz.  

HALKIMIZ NASIL ULAŞACAK ( Hecdek #istanbulgazetemkartal )

İstanbul Gazetem ailenizin gazetesi her yerde sizlerle buluşacak yapmanız gereken hangi sosyal platform kullanıyorsanız orada hecdek yani (#) işareti ve devamında istanbulgazetemkartal yazarak sorun, dilek, şikayet veya memnuniyetinizi bize ulaştıra bilirsiniz .. Aynı zamanda istanbulgazetem@hotmail.com adresimize mail atabilir ve 0535 248 40 23 wapsap hattımıza yazabilirsiniz. ÖRNEK  #istanbulgazetemkartal  Kartal Belediyesi hizmetlerinden memnunum. İşte bu kadar kolay. Kartal Mahalle ve sokaklarında görüşmek dileğimizle güzel bir yıl dileriz.    BİZLERİ TAKİP EDİNİZ.    FACEBOOK İÇİN TIKLAYIN ..!    TWİTTER İÇİN TIKLAYIN ..!   

PEK YAKINDA TÜM İLÇELERDE YAYIN YAPACAĞIZ..! BİZDEN AYRILMAYIN..!

   


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —