SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku
Tarih: 23.02.2022 13:56

Kartal’da ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’ başladı

Kartal’da ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’ başladı

Kartal’da ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’ başladı

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün, evliliğe adım atacak çiftlere yönelik düzenlediği “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” başladı.

Kartal’da; kadınların, ailelerin ve çocukların sorun ve beklentilerine karşı daha kapsamlı çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nü kuran Kartal Belediyesi, aile kurmak için bir araya gelen çiftlere yönelik önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Evlilik Öncesi Eğitim Programı’nı hayata geçirdi. Programın ilk eğitimi Kartal Belediyesi Meclisi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Evlenerek mutlu bir yuva kurmaya karar veren çiftlerin evlilik hayatına hazırlanmalarını, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturmalarını, etkili iletişim kurmalarını, olası sorunların üstesinden gelmelerini, evliliğin dayandığı temelleri benimsemelerini, öfke kontrolü hakkında bilgilenmelerini ve evlilik hayatına iyi bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Evlilik Öncesi Eğitim Programı’nın ilk eğitimi Uzman Psikolog Özlem Baran tarafından verildi.

Eğitimde,  evliliğin sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurulmasını sağlayacak olan unsurlar bir sunum eşliğinde ve konu başlıkları ile detaylandırılarak 2 saat boyunca katılımcılara anlatıldı. Soru-cevap bölümüyle zenginleşen eğitimde Uzman Psikolog Özlem Baran örnekler de vererek belirli bazı durumlarda çiftlerin hangi davranışları seçebileceklerini ve sonuçlarını aktardı. Doğum, çocuk gibi farklı konu başlıkları ile uzman psikologların yer aldığı eğitimler önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Başkan Gökhan Yüksel: Evliliğe adım atacak çiftlerimizi bekliyoruz

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuya ilişkin açıklamasında şunları dile getirdi: “Evlilik kararı alan çiftlerimizin bir ömür boyu mutlu, huzurlu ve temelleri sağlam bir evlilik yaşamaları için Evlilik Öncesi Eğitim Programı’nı başlattık. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde uzman psikologlarımız tarafından vereceğimiz eğitimlerimiz ile evliliğe adım atacak olan çiftlerimizin evlilik hayatına iyi bir başlangıç yapmalarını amaçlıyoruz. Aile kurmak isteyen bütün çiftlerimizi, Evlilik Öncesi Eğitim Programı’na bekliyoruz.”  ifadelerini kullandı.

Eğitimlerin bundan sonraki oturumlarına katılmak isteyen çiftler, 0216 280 64 06 telefon numarasından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nü arayarak kayıt yaptırabilirler.

SARIYER'de mahalleleri birleştirelim! Yazan Varol KISA

Sancaktepe’de hizmet dolu 1 yıl

AMASYA VALİLİĞİ DUYURU

ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI

GAZİOSMANPAŞA’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN GOPVET YOLA ÇIKTI

CHP Kağıthane Meclis Üyesi Ali Ateş "Bu ilçeyi bu hale getiren sizlersiniz!"

KARTAL İLÇESİNDE HALKA YAKIN BAŞKAN HAYDAR GÖKSOY

Amasya'da Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü kutlandı

Kartal Belediyesi İhale yolsuzluğu iddiaları Ulusal basın'da, İBB Meclis Üyesi Adem Yıldız anlattı!

Çocuklar ve gençler, 13 Nisan’da Bağlarbaşı Kültür Merkezi avlusunda başlayacak Mini Fest 2 etkinliğiyle unutulmaz anlar yaşayacak

AMASYA BAROSU 5 NİSAN AVUKATLARI GÜNÜ "HUKUKA SAYGI" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ

Amasya Vali Bakan ile Eşi Hanımefendi, Otizm Farkındalık Günü Programında

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: Eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar birçok alanda otizmli bireylerimizin hayatına dokunan projeleri hayata geçiriyor,

Çubuk Belediyesi'nden 110 Milyonluk Yatırım

YOLSUZLUK VE RANT DÜZENİ ÜZERİNE

İstanbul Valisi Davut Gül Kağıthane'de balık ikram etti !

Kartal Belediye Başkanı kim? Hiç gördünüz mü? En son ne zaman gördünüz?

Trump, Amerika'yı “aldattığını” iddia ettiği ülkelere ek vergi

Kağıthane'de Otizmli genç yetenek Ali Doğan sergi açıyor!

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN AKPOLAT MALTEPE'DE SANDIĞI GETİRİN ADAYIMIZI BIRAKIN ÇAĞRISI YAPTI

Amasya 'da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İstanbul Maltepe'de mitinge destek verdi

GAZİOSMANPAŞA, RAMAZAN BAYRAMI’NA HAZIR

KADIN FUTBOLUNDA DERBİ HEYECANI GAZİOSMANPAŞA’DA YAŞANDI, TEK GAZETE İSTANBUL GAZETEM CANLI

CHP 81 İL BAŞKANI

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası

Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş, CHP’nin Cumhurbaşkanlığı ön seçiminde oyunu kullandı

Bahçelievler Belediyesi iftar sofraları devam ediyor

İBB VE BEYLİKDÜZÜ BAŞKAN VEKİLLERİNİ SEÇİYOR

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.