Tarih: 06.05.2023 20:30

Maltepe Mitingine kaç kişi geldi

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Gazetem gazetesi tam kadro yer aldığı Millet İttifakı Maltepe mitingi nde merak edilen sorunun cevabını yerinden bildiriyor!

İstanbul Gazetem Yazı İşleri Müdürü Zuhal Taşkın Maltepe miting Alanından bildirdi!

Millet İttifakı liderleri; Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katılıyor.

İstanbul Gazetem gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zuhal Taşkın 'Uzun yıllardır bir çok kere Maltepe Miting alanına geldim. Fakat bu sene çok farklı bir kalabalık var. resmi rakamlar henüz bize ulaşmadı. Elbette hızlı bir şekilde okuyucularımıza ileteceğiz. Fakat benim şahsi fikrimi sorarsanız 1 Milyonun üzerinde bir kalabalık mevcut görüyorum. ' dedi. Bakalım ilerleyen saatlerde net rakamlar neler söylecek? bizden ayrılmayın. [caption id='attachment_8793' align='alignnone' width='551'] Zuhal Taşkın Maltepe Miting alanı[/caption]




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —