Tarih: 17.09.2024 16:32

Mansur Yavaş' tan Yeniçağ Gazetesi’nin 'görevi bırakacak' iddialarına sert tepki

Facebook Twitter Linked-in

Mansur Yavaş, Yeniçağ Gazetesi’nin 'görevi bırakacak' iddialarına sert tepki gösterdi: Siz bari yapmayın

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bazı basın organlarında çıkan 'görevi bırakıyor' iddialarına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, son bir ay içerisinde iki kez İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile buluşması Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı için yeni bir senaryo üzerine çalıştığı iddialarını gündeme getirdi.

Mansur Yavaş ile Dervişoğlu son olarak 15 Eylül günü ABB’nin düzenlediği 2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde buluştu. Protokolde yan yana oturan ve gün boyu birlikte vakit geçiren Yavaş ve Dervişoğlu'nun baş başa yemek yediği iddia edildi. 

 

CHP’nin 7 Eylül’deki Tüzük Kurultayı'nda Mansur Yavaş'ın “Ben de Ekrem Başkanım gibi hazır bir şekilde sizlere konuşma yapmak isterdim. Ama bana 1 saat önce telefonla bildirdiler. Maalesef biz de buradan fitne ateşine odun atmış oluyoruz!” çıkışı, Yavaş'ın CHP'den kopuşun ilk sinyalleri olarak iddia edildi.

 Bazı basın organlarında çıkan "Mansur Yavaş CHP'den ayrılıyor" haberleri üzerine ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan dikkat çeken bir çıkış geldi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Tüzük Kurultayı'nın ardından yandaş yazar Zafer Şahin'in 'görevi bırakacak' iddiasını haberleştiren Yeniçağ gazetesine seçim hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bazılarını anladık fikirleri neyse onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın" sözleriyle tepki gösterdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —