Özel Etiler ELEV Eğitim Vakfı Okulları ile Türk Eğitim Derneği’nden (TED) iş birliği

İstanbul Gazetem

Özel Etiler ELEV Eğitim Vakfı Okulları ile Türk Eğitim Derneği’nden (TED) iş birliği

Özel Etiler ELEV Eğitim Vakfı Okulları ile Türk Eğitim Derneği’nden (TED) iş birliği

 

Özel Etiler ELEV Eğitim Vakfı Okulları ile Türk Eğitim Derneği’nin (TED) gerçekleştirdiği ‘Akreditasyon ve Danışmanlık’ iş birliğinin lansmanı gerçekleşti. İş birliği ile eğitim kurumlarına danışmanlık verecek olan TED, kurumsal değerlerinin ülke genelinde yaygınlaşmasını artırmak ve özel okul sektörünün nitelikli gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Eler Eğitim Vakfı (ELEV) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Şahin, TED ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin, sadece öğrencilere sundukları eğitim kalitesini artırmakla kalmayıp, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına da önemli bir adım olacağını belirtti.

 

Türk Eğitim Derneği ve Etiler ELEV Eğitim Vakfı Okulları tarafından kurumsal eğitim danışmanlığı çatısı altında bir araya gelmek üzere iş birliği gerçekleştirildi. Türk Eğitim Derneği, kurumsal değerlerinin ülke genelinde yaygınlaşmasını artırmak ve özel okul sektörünün nitelikli gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türk Eğitim Derneği Akreditasyon ve Danışmanlık hizmetleri vermektedir. Toplantı, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve ELEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Şahin’in katılımıyla düzenlendi. Basın toplantısında kurumsal eğitim danışmanlığının nasıl uygulanacağı, bu hizmetin öğrencilere kazandıracaklarına dair detaylar paylaşıldı. Toplantıya gazeteciler, eğitim kurumu üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

 

“ÜLKENİN EĞİTİM STANDARTLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN SİVİL TOPLUM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

 

Amaçlarının Türkiye’deki eğitim kalitesini ve rekabet koşullarını geliştirmek olduğunu belirten Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, “Türk Eğitim Derneği (TED) olarak, 1928 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk sivil toplum örgütüyüz. Bugün yaptığımız danışmanlık hizmetleri gibi çalışmalarla okulların eğitim kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Binlerce yoksul, yetim ve depremzede öğrencimize burslar veriyoruz. Ülkenin eğitim standartlarını değiştirmek için sivil toplum çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şu an Türkiye’de veriye dayalı çalışma yapan en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bu danışmanlık hizmetiyle okullardaki öğretmen yetkinliklerini artırmayı hedefliyoruz. Öğretmenlerin geleceğe emin adımlarla ilerleyebilmesini ve eğitim süreçlerini tasarlayabilmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca öğrencilerin yetkinlik alanlarını ve becerilerini genişletecek süreçleri hazırlıyoruz. Yabancı dilde özellikle de İngilizcenin merkeze alındığı gelişebileceği süreçleri tasarlıyoruz. Danışmanlık verdiğimiz okullarda 32 başlıkta analizler yaparak, gelişme süreçleri belirleyip bu süreçleri ayarlıyoruz. Öğrencileri sınav baskılarından çıkararak, çocuklarımızın daha mutlu olacağına inanıyoruz. Bu iş birliği ile Elev Okulları’ndaki öğrencilerin eğitim kalitesini yükselterek, onların daha mutlu olmalarını sağlayacağız” dedi.

 

“DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARA EĞİTİM FIRSATI SUNACAĞIZ”

 

ELEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Şahin, TED ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin, sadece öğrencilere sundukları eğitim kalitesini artırmakla kalmayıp, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına da önemli bir adım olacağını belirtti. TED’in sağladığı rehberlik ve akreditasyon hizmetlerinin, kendilerinin eğitim anlayışını ve uygulamalarını daha da ileriye taşıyacağını vurgulayan Şahin, “Mustafa Kemal Atatürkümüzün imzası ile kurmuş olduğu derneğin çatısı altında olmaktan onur duyuyoruz. Türk Eğitim Derneği’nin özellikle dezavantajlı bölgelerdeki ailelere ve çocuklara eğitim fırsatı sunması çok değerli. Biz de bu iş birliğiyle birlikte hem bu süreci birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem de TED ailesi ile eğitime muhtaç olan öğrencilere ne kadar ve ne verebilirsek bunun planlamasını yaparak gücümüze güç katacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara 'dan ilk mektup

Amasya’da halk gününe katılan 8 aylık hamile Roman kadın, dini nikahlı eşiyle Amasya Valisi Önder Bakan’dan resmi nikah talebinde bulundu

AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları GençFest’te

Sarıyer'li Muhtarlar Muharrem Yavuz dedi

ENGELLİLER GÜNDÜZ HİZMET MERKEZİ KÂĞITHANE’DE ENGELLİ BİREYLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Ümraniye Bilim Merkezi Hizmete Açıldı

EUROLEAGUE FİNAL HEYECANI ÜSKÜDAR’DA YAŞANACAK

Kâğıthane Belediyesi'nin El Yapımı Kâğıt Atölyesi, İstanbul Gazetem Kağıthane'nin tek gazetesi

FATİH SULTAN MEHMET TABİAT PARKI NİKÂH SEZONUNA HAZIR, Kağıthane gazetesi İstanbul Gazetem tek gazeteniz!

KÂĞITHANE’DE HİZMETLER MAHALLE MAHALLE ANLATILDI, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane

Tarih: 24.08.2024 13:04 Güncelleme: 24.08.2024 13:02

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2
26.7°
Cuma 26.7 ° / 18.5 °
Cumartesi 25.2 ° / 17.4 °
Pazar 25.6 ° / 17.4 °
  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,28% 0,29
  • EURO

    44,95% 0,07
  • GRAM ALTIN

    4234,14% -0,29
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 1,33