SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, oltasını farkındalık için attı

Sarıyer İstanbul Gazetem

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, oltasını farkındalık için attı

SARIYER’DE OLTALAR FARKINDALIK İÇİN ATILDI

Sarıyer Belediyesi, Altı Nokta Körler Vakfı ve Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu ve İstanbul Sportif Amatör Olta Balıkçıları Derneği Yönetimi bir araya gelerek görme engellilerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için Emirgan Sahil’inde özgürlüğe olta attı.

Görme engelli vatandaşlar toplum içinde birçok alanda faaliyette bulunabileceklerinin farkındalığını sağlamak amacı ile Sarıyer Emirgan Sahili’nde “Özgürlük İçin Olta” attı. Bir araya gelen görme engelli vatandaşlara; Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, Altı Nokta Körler Vakfı yönetimi, İSOBDER yönetimi, Uluslararası Lions 118-T yönetim çevresi belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Etkinlikte, kendilerine yardımcı olan İstanbul Sportif Olta Balıkçılar Derneği üyeleri ile birlikte balık tutan görme engelli vatandaşlar keyifli zaman geçirdi. Günün sonunda ise plaket takdimlerinin ardından tüm katılımcılara balık ekmek ikram edildi.

 

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, oltasını farkındalık için attı

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu ekinlikte yaptığı konuşmasında “Bu anlamlı etkinliğin 13.sünü yapmak bana nasip oldu. Sosyal hayatı ilgilendiren projelerde bizimle birlikte olan Lions kulübümüze, derneklerimize bütün yöneticilerine başta Ayşen abla olmak üzere Altı Nokta Körler Vakfı’na çok teşekkür ediyorum. Amaç burada engelli vatandaşlarımızı sosyal hayatın içerisine katabilmek, onların hayatını daha da güzelleştirebilmek. Bunun için yapmamız gereken çok şey var ama her şeyden önce empati kurmamız gerekiyor. Biz de Sarıyer’de tüm paydaşlarımızla birlikte, üzerimize ne düşüyorsa bu projelerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Her türlü desteğe hazırız sizlerle gurur duyuyorum çok zor işler başarıyorsunuz ve gönül veriyorsunuz. Hiçbir karşılık beklemediğiniz gibi aynı zamanda kendinizden, çocuklarınızdan, zamanınızdan fedakârlık ediyorsunuz. Biz de belediye olarak sizden farklı düşünmüyoruz. Bütün sosyal projelerde kapsayıcı olmaya sosyal hayatı kolaylaştırmaya gayret ediyoruz” dedi. 

“ETKİNLİĞİMİZ HER YIL DEVAM EDECEK”

Etkinlikte konuşma yapan İSOBDER Başkanı Erol Ökçü şunlara değindi: “Biraz balıkçılık üzerine konuşmak istiyorum. İstanbul’daki profesyonel ve amatör balıkçıların ve endüstriyel balıkçılığın önemli merkezlerinden bir tanesindeyiz. Ben Amatör balıkçılar için değerli başkanımızdan destek bekliyorum, bu konuda biz de kendisine her türlü yardımda bulunmaya hazırız. 2012 yılından beri gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte görme engelli vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kendileri çok iyi balıkçılar hepsini tebrik ediyorum.”

“FIRSAT VERİLİRSE HERKES HER ŞEYİ YAPABİLİR”

Altı Nokta Körler Vakfı Direktörü Oya Sebük ise yaptığı konuşmasında şu başlıklara değindi: “13 senedir hep beraberiz, bu yıl Oktay başkanımız aramıza katıldı. Bu beraberlikten ötürü şeref duyuyoruz. Bir programı 13 senedir götürüyor olmak büyük bir başarıdır, demek ki güzel bir iş yapıyoruz, kabul görmüş olması bizi mutlu ediyor. Burada sadece çocuklar balık tutsun diye değil, fırsat verilirse herkesin her şeyi yapabileceğini ispatlamak için bir aradayız. Bu anlamlı etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”

 

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, oltasını farkındalık için attı  İSTANBUL GAZETEM SARIYER 

Tarih: 01.12.2024 19:11 Güncelleme: 15.05.2025 00:38 945

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ Bİ’MOLA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Üsküdar'da 19 Mayıs coşkusu Mor ve Ötesi izleyenlere coşkulu anlar sunacak

Kadıköy’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ‘İLK ADIM’ ANMASI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI TURNUVADA TER DÖKTÜ

19 Mayıs’ta bayram coşkusu İzmir’de yaşanacak, izmir Büyükşehir Belediyesi haberleri

Eyüpsultan Belediyesi’nin kadınlara özel eğitim projesi ESMEK’lerde, Kadınlara özel Zihinsel Arınma ve Meditasyon Kursları

Şile’nin En Büyük 87 Kişilik Çocuk Korosundan Muhteşem Performans!..

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI MASA TENİSİNDE TER DÖKTÜ

Amasya Üniversitesi İmaret Bilim Kültür Sanat Merkezi

SARIYER'DE MECLİS KARIŞTI, TÜRKİYE BU VİDEOYA KİTLENDİ!

BEŞİKTAŞ’TA ENGELLİLER HAFTASI RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ATAŞEHİR BİRLİKTE KAZANIYOR BİR YILDA 60 PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun "Türkiye Yüzyılı, huzurun, adaletin ve terörsüz Türkiye'nin yüzyılı olacaktır"

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

Amasya’da 3-9 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Haftası kapsamında Yavuz Selim Meydanı’nda etkinlikler ile vatandaşlar bilgilendirildi

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Amasya Valisi Önder Bakan, Mart ve Nisan aylarında il genelinde yürütülen güvenlik faaliyetlerine dair bilgiler paylaştı.

“Kutsal Aile”yi değil, “Aileler”i konuştular: Sosyal Hizmetler Konferansı Eyüpsultan’da gerçekleşti

İzmir’de deprem ve heyelan riski araştırılıyor

Bu Kursta Eğlence ve Eğitim Bir Arada!

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ŞENLİĞİ

İzmir Kuş Cenneti'nde Ata’ya Saygı Yürüyüşü

Sarıyer Belediyesi ilk sosyal tesisi Güverte'yi açtı! Güverte nerede?

Haliç’ten Dünya Denizlerine : Türkiye’de cruise kariyeri için bir ilk!

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN KONAKLAMA YERLERİNE SIKI DENETİM

Her Şeyi Değiştiren Bir Yürek Anne Kadın Emeği Pazarı Kartal’da açıldı

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ‘ÇOKLU SENARYO TEMELLİ AFET RİSK YÖNETİMİ ÇALIŞTAYI’ YAPILDI

ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR: HEKİMBAŞI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJE ALANININ %80’İ TAMAMLANDI

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.