Tarih: 22.09.2023 07:43

SARIYER SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ERCAN ÇAMIRCI BASIN İLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

SARIYER SPOR KULÜBÜ BASIN BULUŞMASI 

Sarıyer Spor kulübü Başkanı Ercan Çamırcı sohbet tarzında başlattığı buluşmada, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar futbol takımının teknik durumu hakkında bilgi verdi. 

 Dumlupınar “Sarıyer Futbol takımında formayı hak eden her oyuncumuz mutlaka o fomayı giyecek ve sahada elinden gelenin fazlasını yapacağına inancım tam. Liğde 4 hafta bildiğiniz gibi geri de kaldı. Takımmız tam anlamıyla hazırlık dönemi yaşayamadan liğe başladı. Kadromuzda Umut Bulut ve Hakan Özmert gibi deneyimli futbolcular da mevcut. Umut geride kalan haftalarda takımın en çok koşan ismi. İyi ki transfer ettik ve kaptan yaptık. İlk 11’in yaş ortalaması 27-28, takımın genel yaş ortalaması ise 24-25. Bu haftaları kazanarak geçmek bizim için çok önemli,  ayrıca Hakan Özmert performansı ile bu liğ için hazır olduğunu sizlerde ilerleyen maçlarda göreceksiniz.  Kadromuza güveniyorum. Hedefimiz belli” dedi. 

 

BAŞKAN ERCAN ÇAMIRCI BİRLİKTE BAŞARALIM 

Sarıyer Spor kulübü Başkanı Ercan Çamırcı “Sarıyer ilçemiz hepimizin sevdası, ilçemizin tarihi spor kulübüde hepimizin değeri. Basın, yönetim kurulumuz, hocamız, ekibimiz, oyuncularımız, destekçilerimiz ve olmazsa olmazımız seyircilerimiz hep beraber birlikte hedefimize ulaşalım. Kapımız herkese açıktır. Sarıyer Spor kulübü olarak altyapıya çok önem veriyoruz. Çünkü altyapı Sarıyer Spor Kulübü’nün genlerinde var. Kulübümüzün geleceğinin altyapıdan geçtiğini düşünüyoruz." dedi.  

 

İstanbul Gazetem İmtiyaz Sahibi Varol Kısa'ya günün anısına hediyeler veren Cenk Laleli, Tülin Hattat, Şerife Ekinci'ye İstanbul Gazetem Ailesi olarak teşekkür ederiz. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —