Tarih: 01.11.2021 16:25

SARIYER'DE İMAR MÜDÜRÜ KİM, BİLMECESİ

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Gazetem olarak belediyelerdeki yolsuzluk ve usulsüzlüklerin, kanuna aykırı işlerin  takipçisi olacağımızı daha önce birçok defa dile getirmiştik.Muhalif, yandaş demeden yolsuzluk, usulsüzlük, müsriflik, kanunsuz yetki vermeleri gördüğümüz yerlerde bunları ifşa etmeye çekinmemiştik. Bu haberimizde Sarıyer Belediyesi  'İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'  hakkındaki korkutucu iddiaları kurum yetkililerine soruyoruz..! 

SARIYER'DE İMAR MÜDÜRÜ KİM, BİLMECESİ ..!

Bu haberde sizleri yanıltmamak adına kelimeleri çok dikkatli seçerek yazıyorum. Sarıyer Belediyesi www.sariyer.bel.tr resmi sitesinde 'İmar ve Şehircilik Müdürü' olarak Murat DURNA ismini göreceksiniz. İmar ve Şehircilik Müdürü odasının önüne geldiğinizde sizleri yetkili olarak Hanefi YILMAZ yardımcı olacağı söylenecek. Şaşırdınız.

ŞAŞIRDINIZ ŞAŞIRMAYIN..!

Müdürlük doğru, yer doğru, makam doğru sadece sizleri karşılayan kişi yanlış. Murat DURNA değil Hanefi YILMAZ size çatınız, binanız, bahçeniz vb. konularda izin veren yetkili olacak.

ŞİMDİ SORUYORUZ SARIYER BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ GENÇ'E

1- Resmi sitenizde yazılı olan 'İmar ve Şehircilik Müdürü' Murat Durna nerede? Bu cevabı verirken lütfen izinde demeyin bir yıldır takipteyiz. 2- Sarıyer İmar müdürü olarak makamda oturan Hanefi YILMAZ belediyenin memur kadrosunda mı? İşçi kadrosunda mı? 3- İşçi kadrosundan Müdür atanamayacağını biliyor musunuz? 4- Bu kişinin verdiği izinler kapsamında yapılan kaçak yapılar var mı? 5- Dördüncü sorumuzun cevabı evet ise, yarın gerçekleşecek olası felaketler için şahsi düşüncelerinizi nelerdir? HABERİN DEVAMI GELECEK .  SARIYER DE YETKİSİ OLMAYAN BAŞKAN YARDIMCISI YAPI İZNİ VEREBİLİYOR MU? Ailenizin gazetecisi Varol Kısa ... sizin sesiniz...


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —