Tarih: 15.01.2023 14:43

Sarıyerspor yine üzdü! 0-1

Facebook Twitter Linked-in

Sarıyerspor yine üzdü! 0-1

Sarıyer Spor Kulübü yeni başkan, yeni yönetim ve yeni kadrosu ile bir kez daha sahaya çıktı. 2. Liğ Kırmızı Gurup  Sarıyer - Etimesgut Belediyespor maçında üzülen yine ev sahibi Sarıyer oldu!

Sarıyer 0 - Etimesgut1 1

Yusuf Ziya Öniş Stadyumunda, Teknik Direktör Serkan Özdemir'in öncülüğünde, yeni Başkan Ali Genç ile sahaya çıkan Sarıyer galibiyet parolası ile maça başladı. Daha maçın ilk dakikalarında gelen bir penaltı adeta Sarıyer Spor kulübü üzerine kara kabus gibi çöktü. 6. Dakikada topun başına geçen Etimesgut futbolcusu Muhammet Beşir  penaltı vuruşunu gole çevirdi 0-1 İlk Yarı bu sonuçla bitti Sarıyer 0 - Etimesgut1 1

İKİNCİ YARI

Maçın ikinci yarısında daha istekli görülen Sarıyerspor oyuncuları bir çok fırsat buldular. fakat sonuç son 45 dakika da da değişmedi ve sahasından yenik ayrılan Sarıyer seyircilere oyunu ile önümüzdeki maçlar için umut verdi. İstanbul Gazetem Spor ekibimiz diğer maçlarında yine ilçemizin güzide kulübüne başarılar diliyor. Yeni Başkan ALİ GENÇ ve yönetim kurulu alacağını tüm karalarda şeffaflık politikası ile basın kuruluşlarına paylaşacaklarının garantisini aldığımız için, bizlerde  anlık gazetemizde siz değerli okuyuculara ulaştıracağımızı bildiririz.

İSTANBUL GAZETEM SARIYER 

   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —