Tarih: 31.03.2023 08:55

SEVİM YALINKILIÇ 'Kadınlar ve Gençler için mücadeleye devam'

Facebook Twitter Linked-in

SEVİM YALIN KILIÇ CHP İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ A.ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

CHP Sarıyer eski ilçe başkanı Sevim Yalınkılıç Sarıyer 34TV ve İstanbul Gazetem gazetesi ortak yayınında CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Öncelikle konuşmasının başında 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizi etkileyen depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sevenlerine ve milletimize sabır dileyerek başladı.  

KADINLAR VE GENÇLER İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Yalınkılıç ' 5 Yıl ilçe başkanlığımın öncesinde sizlerle Sarıyer Belediyesi ve İBB Meclis üyeliğimde mesai arkadaşlığı yaptım. Görevlerimi yaptığım her platformda benimle oldunuz. Teşekkür Ederim. İlçe Başkanlığım ve Meclis Üyeliği ve sosyal yardım derneklerinde yaptığım tüm görevlerimde önceliği her zaman kadınlarımız ve gençlerimize daha iyi yaşam şartları sunmak için yaptım.  Ülkemizin geldiği noktada görülüyor ki daha çok işimiz var. Beu bağlamda bugün sizlere Kadınlar ve Gençler için mücadeleye devam edeceğimi bildirmek ve gönülden bağlı olduğum CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiğimi açıklamak isterim ' dedi.  

NASIL KARAR VERDİM

İstanbul Gazetem İmtiyaz Sahibi Varol Kısa'nın nasıl aday adayı olmaya karar verdiniz? Sorusu üzerine Yalınkılıç ' Öncelikle sevgili ailem her zaman yanımda oldu. Adaylık konusunda da onların fikirlerini aldım. Eşim ve çocuklarım yanımda oldular. Daha sonra mesai arkadaşlarım, örgütümüzün değerli üyeleri ve çevremdeki dostlarımın da desteğini alarak adaylık başvurusunda bulundum. Birlikte çok daha güzel yaşam şartlarının olacağı Türkiye için mücadele edeceğiz' dedi.  

SEÇMİLER HAKKINDA

Sarıyer 34 TV imtiyaz sahibi Osman Topkara seçim gündemini sorduğunda Yalınkılıç ' Genel Başkanımız ve İttifak ortaklarımızla birlikte çok önemli bir yola çıktık. İnsan onuruna yakışır, hakça paylaşımlar yapılıp, kadınlarımı, gençlerimiz, çocuklarımız ve tüm vatandaşlarımızın çok daha güzel bir ülke de yaşamaları için önemli çalışmalar hazırlandı. Ülkemizde gençler mutsuz, kadınlarımız ise üzerlerine yüklenen baskılardan dolayı bitkin durumdalar. Genel Başkanımız Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu' nun birleştirici çalışmaları sonrasında çok yakında ülkemizin vatandaşlarına nefes aldıracağız. İnanın bu ülkede hep birlikte aydınlık yarınlara çıkacağız' dedi.  

SEVİM YALINKILIÇ

Sarıyer 34 TV imtiyaz sahibi Osman Topkara ' Başkanım biz biliyoruz fakat,  okuyucu ve izleyicilerimiz için kısaca Sevim Yalınkılıç kimdir ? desek . Yalınkılıç ' İş başvurusu şeklinde CV vermeyeyim sizlere sohbetimiz olsun o zaman arkadaşlar, 1964 yılında Tuzla’da doğdum. İlk ve Orta okulumu hatta liseye kadar Tuzla’da okudum bitirdim. Üniversite de ise; Uludağ Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi' nden mezun oldum. Özel sektörde birçok farklı iş kolunda çalışma hayatımı sürdürdüm ve emekli oldum. Sarıyer'de siyasete başladığımda 2000 yıllarıydı. Süreç içerisinde bir çok görevden sonra, 5 yıl CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi' nde  meclis üyeliği yaptım. Meclis üyeliği yaptığım süreçte Yerel Yönetim Bölümü’nden de ön lisans eğitimimi bitirdim. Halen gönülden bağlı olduğum CHP'si Parti okulu eğitmenliği görevimi yerine getiriyorum. Birçok sosyal sorumluluk projesinde ve dernekte görev aldım. Evliyim iki tane çocuğum var. Gerçi artık 27-28 yaşlarına geldiler. Sizlere de çok teşekkür ederim. Her zaman yanımda oldunuz ve desteklerinizin devamını bekliyorum. Sarıyer 34 TV  ve İstanbul Gazetem gazetesi ekibine de başarılar dilerim' diyerek özel röportajımızı sonlandırdık.  

SARIYER 34 TV VE İSTANBUL GAZETEM AİLESİ OLARAK SEVİM YALINKILIÇ 'A BAŞARILAR DİLİYORUZ.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —