Tarih: 23.02.2024 22:57

Yeniden Refah Partisinin Kağıthane Belediye Başkan Adayı Av. Burhan Asaf ŞAFAK

Facebook Twitter Linked-in

YENİDEN REFAH AHLAKLI BELEDİYECİLİK İÇİN KAĞITHANE'DE ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Yeniden Refah Partisi Kağıthane Belediye Başkanı Adayı Avukat Burhan Asaf Şafak, Mahalle ve ev ziyaretleri ile kendisinden söz ettirmeye başladı. 

 

Av. Asaf Burhan Şafak Kimdir?

 

İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı.  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Barosuna kayıtlı Avukattır. 1998 yılından bugüne Milli Görüş ilkelerinde benimseyerek siyasi kadrolarda görev aldı. 

Yeniden Refah Partisi Kurucularından olan Şafak, Kağıthane Belediye başkan Adayı olarak Kağıthane'li seçmenlerin desteğini istedi. 

Ayrıca İstanbul Gazetem gazetesine konuşan Başkan Adayı Av. Asaf Burhan Şafak, “Belediyemizin olanaklarını adil yönetim, adil paylaşım ve dağıtım yoluyla tüm halkın hizmetine açacağız. Tarihi ve doğayı koruyacağız. Şeffaflığı ve erişilebilirliği ön planda tutacağız. mahalle toplantıları yaparak mahalle sorunlarının çözülmesini sağlayacağız. Birilerinin yaptığı gibi belediye imkanlarını kendi özel ve siyasi işlerimizde kullanmamak için tüm Kağıthane'li komşularımızın desteklerini bekliyorum” dedi.

Kağıthane'nin Gazetesi İstanbul Gazetem  Yeniden Refah Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı  Av. Burhan Asaf ŞAFAK 'a başarılar diler.

 

KAĞITHANE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —