02 Nisan 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

a İmsak Vakti 05:14
İstanbul 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

İman Ayetleri Hat Sergisi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde…

ad826x90
ad826x90
Bizi Paylaşır Mısın?

“İman Ayetleri Hat Sergisi” Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde…

Albayrak Grubu’nun bu yıl 8’incisini düzenlediği “Hüsn-i Hat Sergisi”, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. 10 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek serginin Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki açılışına çok sayıda sanatsever katıldı.

Sanat ve edebiyatın muhtelif alanlarından uzman isim ve eserleri kitlelerle buluşturan Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘İman Ayetleri Hat Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Törene Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer ArısoyAlbayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat ve Albayrak Grubu üst düzey yöneticileriyle birlikte hat sanatı gönüllüleri katıldı.

12 FARKLI HAT SANATÇISINDAN NADİDE ÇALIŞMALAR
Albayrak Grubu’nun bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiği Albayrak Hat Takvimi Sergisi“Ey iman edenler!” hitabıyla başlayan ve günümüz usta hattatlarının titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan eserlerden oluşuyor. 12 hat sanatçısının çalışmalarının yer aldığı hat eserleri, daha önce Ayasofya Camii’nde sergilenmiş ve sergilendiği süreçte Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Sonraki süreçte İstanbul’un çeşitli kültür ve sanat noktalarında ilgilileriyle buluşan sergi bu sefer Zeytinburnu’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

ad826x90

SERGİ 10 MAYIS’A KADAR ZKSM’DE GÖRÜLEBİLECEK
10 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek sergide yer alan eserlerin hattatları; Seyit Ahmet DepelerSaid AbuzeroğluAli ToyAhmed Fâris Rızk, Davut BektaşProf. Dr. Mehmet Memiş, Sami NaddahMehmed ÖzçayHakan ArslanAbdurrahman DepelerAhmet Koçak, Osman Özçay ve Zeki Seyidoğlu şeklinde sıralanıyor.

Bizi Paylaşır Mısın?

ad826x90

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

ATAŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANACAK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.