24 Mart 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Ak Partili Marmaraereğlisi Belediye başkanı Hikmet Ata 2021 yılı Temmuz ayında iki işçiyi darp iddiası ile ifadesi alındı. Hikmet Ata için basit yaralamadan dava açıldı.
Ali Açar‘ı İstanbul ve Marmaraereğlisi’nde tanınan Av. Eren Güner savunuyor.
Marmaraereğlisi Cumhuriyet Savcılığı, Hikmet Ata hakkında ” kamu görevlisinin sahip olduğu nüfusu kötüye kullanmak suretiyle basit yaralama” suçundan 1 yıl 6 ay hapis istemi ile iddianame hazırladı.
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata hakkında darp iddiası ile açılan davada 1 yıl 6 ay hapis istemi ile yargılanmasına başlandı. Bugün Ali Açar’ı temsil eden Avukat Eren Güner Marmaraereğlisi adliyesinde salonda yerini aldı. Başkan Hikmet ATA veya temsilen Avukatı katılmadı. 30 Haziran 2022 tarihine ertelenen duruşmaya Ata için zorla getirilme kararı çıkarıldı.
İSTANBUL GAZETEM / MARMARAEREĞLİSİ
Kitap Senin Olsun
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.