24 Mart 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

a Öğle Vakti 13:17
İstanbul 10°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

TUZLA’DA 3-6 YAŞ ÇOCUKLAR’DAN BANDOLU CUMHURİYET BAYRAMI KORTEJİ

ad826x90
ad826x90
Bizi Paylaşır Mısın?

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM) kurslarına giden 3-6 yaş çocuklar anneleriyle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bandolu kortej yaparak kutladılar. Kortejde Atatürk’ün resmini taşıyan 4 yaşındaki Erva Minel’in Atatürk sevgisi kameralara yansıdı.

Tuzla’da 3-6 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak, çocuklarını kursa getiren annelerin de kendi ilgi alanlarına göre farklı konularda eğitimler alabildikleri Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM) çok özel bir Cumhuriyet Bayramı etkinliği düzenlendi. AÇEM’li minikler, önce Cumhuriyet Bayramı temalı gösterilerini anne ve babalarının önünde sahnelediler. Daha sonra kendilerinin hazırladıkları davullar ile bando kortejine çıktılar. Anne ve babalarının önünde oturdukları evlerinin bulunduğu sokaklarında bando çalan çocukları görenler büyük ilgi gösterdi. Türk Bayrakları ve Cumhuriyet Şarkıları ile ilerleyen kortejde Atatürk resmini taşıyan 4 yaşındaki Erva Minel’in Atatürk sevgisi kameralara yansıdı.

ad826x90

TUZLALILAR CUMHURİYET DUYGUSUNU EN COŞKULU ŞEKİLDE YAŞIYOR”

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezlerine katılan çocukların anneleriyle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı doyasıya yaşamalarından mutlu olduğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “29 Ekim dolayısı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde görüyoruz ki her yaştan vatandaşımız Cumhuriyet duygusunu en coşkulu şekilde yaşıyor. Bu bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

Tuzla Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı etkinlikleri gün boyunca devam edecek.

Bizi Paylaşır Mısın?

ad826x90
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

TUZLA’DA CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.