SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN!

Haberi Sesli Oku

GÜLSÜM POLAT, EYÜPSULTAN TAŞINMAZLARIN TAHSİSİ

GÜLSÜM POLAT, EYÜPSULTAN TAŞINMAZLARIN TAHSİSİ
  17 Mart 2022 tarihinde İBB Meclis toplantısında gündem maddelerinden biri ; Eyüpsultan'daki taşınmazlardı.  Tabii başlıkta 'Gülsüm Polat öyle bir konuştu ' dediğimde, sizler tahsisin gerçekleşmediğini düşündünüz. Bakalım neler oldu? Eyüpsultan Belediyesini almak isteyen CHP biraz bu haberi incelemelidir. Geçtiğimiz aylarda Eyüpsultan Belediyesi Meclis toplantısında, kadın sığınma evine oy veren CHP'li  Gülsüm Polat, aynı zamanda İBB CHP Grubu Saymanlık görevini de yaptığı için dikkatimi çekti. Öyle ya neden bu görevlere getirildi ne kadar başarılı? Fakat Eyüpsultan meclisinde tek başına çıkıp 'Hayır' deseydi ve saymanlık görevini de adil bir şekilde yapsaydı bu haber konuları veya köşe yazımızın konuğu olur muydu? Gerçekçi olmak gerekirse kesinlikle HAYIR .  

İBB MECLİSİNDE GÜLSÜM POLAT KONUŞTU, TAŞINMAZLAR AK PARTİLİ EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE TAHSİS EDİLDİ. 

  Gülsüm Polat Eyüpsultan Meclisinde neden Şartlı evet dediğini bana açıklayamadığı gibi , anlaşılan Eyüpsultan İlçesindeki Defterdar Mahallesi'ndeki taşınmazlarında Eyüpsultan Belediyesi' ne tahsis edilmemesi gerektiğini açıklayamadı. Polat konuşmasında : ' 2021 yılında TÜGVA' ya ecrimisil gönderildi. Ecrimisil ihbarnamesi alınınca her nedense koşa koşa önergeyi hazırlayıp kendinize tahsis kararı çıkartmaya gittiniz. Zamanlama çok manidar. Samimiyseniz ödersiniz ecrimisil bedelini. ' . Aslında burada kafaları karıştıran şudur değerli okuyucularım. Polat yerin mi tahsisini engellemek istiyor? Yoksa TÜGVA karşıtımı ? Yoksa tek sebep ödeme yapılması mı ? Hani İBB Saymanı olsa tamam diyeceğimde, Kendisi İBB CHP Grup saymanı . Bakalım neler demiş devam edelim.  Polat konuşmasının sonlarında '  Parası verildikten sonra kurallara uyduktan sonra İBB neden anlaşma yapmasın? Sizin ne gibi bir muafiyetiniz var ? Vatandaşa gelince ecrimisil ödenecek TÜGVA yapınca ödemeyecek öylemi. Bu gündem maddesine hayır diyoruz' dedi. Çok şükür en azından 'Şartlı Evet ' gibi ' Şartlı Hayır ' demedi. Burada konuşmanın sürecinde geçen TÜGVA nedir? TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı.  Dünya üzerinde iyi ve güzel ne varsa savunan her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni bir nesil gençlik vakfıdır. Aynen sitelerinde açıklandığı gibi sizlere servis ettim. CHP Eyüpsultan Belediyesini bu gidişle yıllarca kaçırmaya devam edecek gibi görülüyor. Her dönem bir hata büyük bedellerin ödenmesine sebebiyet veriyor. Bir meclis üyesi ısrarla bir kurum adını konuşmasına taşıdığı için cevap ta hemen geldi.  AK PARTİ İBB Meclis Üyesi Muhammed Kaynar  ' Bir vakfın ismini zikrederek başka bir noktaya çekmek istiyorlar. Ben arkadaşların vakıf alerjisi olduğunu tahmin ediyorum. ' dedi. Ben Gazeteci Yazar Varol Kısa olarak köşe yazımı bitirmeden önce diyorum ki ; Ne ekerseniz onu biçersiniz. Sözü yazıma bu noktada son vermek için muhteşem oldu. Sağlıklı günler dilerim.  

VAROL KISA / AİLENİZİN GAZETECİSİ 

SONUÇ : Sonuç AK PARTİ 'li Eyüpsultan Belediyesi taşınmazın sahibi oldu. 10 yıllığına tahsis edildi.  

Tarih: 01.01.0001 00:00

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara 'dan ilk mektup

Amasya’da halk gününe katılan 8 aylık hamile Roman kadın, dini nikahlı eşiyle Amasya Valisi Önder Bakan’dan resmi nikah talebinde bulundu

AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları GençFest’te

Sarıyer'li Muhtarlar Muharrem Yavuz dedi

ENGELLİLER GÜNDÜZ HİZMET MERKEZİ KÂĞITHANE’DE ENGELLİ BİREYLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Ümraniye Bilim Merkezi Hizmete Açıldı

EUROLEAGUE FİNAL HEYECANI ÜSKÜDAR’DA YAŞANACAK

Kâğıthane Belediyesi'nin El Yapımı Kâğıt Atölyesi, İstanbul Gazetem Kağıthane'nin tek gazetesi

FATİH SULTAN MEHMET TABİAT PARKI NİKÂH SEZONUNA HAZIR, Kağıthane gazetesi İstanbul Gazetem tek gazeteniz!

KÂĞITHANE’DE HİZMETLER MAHALLE MAHALLE ANLATILDI, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane

MUTLULUĞA İLK ADIMI KÂĞITHANE’DE ATTILAR, Kağıthane'nin tek gazetesi, İstanbul Gazetem Kağıthane haberleri

Amasya Üniversitesi'nde düzenlenen "Azerbaycan Mahnıları" konseri

19 Mayıs Adalar’da Coşkuyla Kutlandı

SARIYER EDEBİYAT GÜNLERİ'NİN 12. GÖRKEMLİ TÖRENLE BAŞLADI

ATTDER İstanbul İl Başkanı Yasemin Leyla Dursun, “Kariyer Günleri 2025” Programında Gençlerle Buluşuyor

Üsküdar Belediyesi Basın Açıklaması

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ Bİ’MOLA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Üsküdar'da 19 Mayıs coşkusu Mor ve Ötesi izleyenlere coşkulu anlar sunacak

Kadıköy’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ‘İLK ADIM’ ANMASI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI TURNUVADA TER DÖKTÜ

19 Mayıs’ta bayram coşkusu İzmir’de yaşanacak, izmir Büyükşehir Belediyesi haberleri

Eyüpsultan Belediyesi’nin kadınlara özel eğitim projesi ESMEK’lerde, Kadınlara özel Zihinsel Arınma ve Meditasyon Kursları

Şile’nin En Büyük 87 Kişilik Çocuk Korosundan Muhteşem Performans!..

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖZEL SPORCULARI MASA TENİSİNDE TER DÖKTÜ

Amasya Üniversitesi İmaret Bilim Kültür Sanat Merkezi

SARIYER'DE MECLİS KARIŞTI, TÜRKİYE BU VİDEOYA KİTLENDİ!

BEŞİKTAŞ’TA ENGELLİLER HAFTASI RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ATAŞEHİR BİRLİKTE KAZANIYOR BİR YILDA 60 PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Yükleniyor